Προκαταρκτική έρευνα της Εισαγγελίας για το ματς Βόλου - Ολυμπιακού

Μετά από μήνυση που κατέθεσε ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης, κατά του διαιτητή, των δύο εποπτών και των δύο διαιτητών που ήταν στο VAR της αναμέτρησης ΝΠΣ Βόλος- Ολυμπιακός που διεξήχθη στις 22 Δεκεμβρίου 2019, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της αλλοίωσης αποτελέσματος.

Η μήνυση κατατέθηκε στο Τμήμα Προστασίας Αθλητισμού, που έστειλε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Βόλου, λόγω εντοπιότητας και στρέφεται κατά των διαιτητών Φωτιά, Σάββα, Φίλου, Ευαγγέλου και Φωτόπουλου και κάθε άλλου τυχόν υπευθύνου συμμετόχου ή συναυτουργού των ανωτέρω για το αδίκημα του ά. 132 παρ. 1, 4 του ν. 2725/1999 (κακουργηματική αθέμιτη επιρροή σε αθλητικό αγώνα και επίτευξη αλλοίωσης αποτελέσματος αθλητικής συνάντησης, η οποία περαιτέρω συμπεριλαμβάνεται και σε στοιχηματική διοργάνωση).

Ο εισαγγελέας Βόλου, παρήγγειλε προκαταρκτική και έδωσε εντολή στην Ασφάλεια Αττικής να λάβει καταθέσεις από τους διαιτητές που μένουν εντός της περιφέρειας Αττικής και ανωμοτί καταθέσεις από τους υπόλοιπους διαιτητές, οι οποίοι από τη μήνυση κατηγορούνται ότι κακώς ακύρωσαν το γκολ του Σουντανί και δεν έδωσαν δύο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.