Προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για τις δηλώσεις Μπαλάσκα

Προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για τις δηλώσεις Μπαλάσκα

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για τις δηλώσεις του αστυνομικού και συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ, Σταύρου Μπαλάσκα, στις οποίες, μεταξύ των άλλων, ανέφερε ότι «η αστυνομία συλλαμβάνει και η Δικαιοσύνη αφήνει ελεύθερους τους εγκληματίες», και παράλληλα έκανε λόγο για παραδικαστικό κύκλωμα.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων μετά τις δηλώσεις του Σ. Μπαλάσκα το περασμένο Σάββατο σε τηλεοπτικό σταθμό, διαβίβασε στην  Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, δημοσιεύματα τα οποία αναφερόντουσαν στις επίμαχες δηλώσεις, όπως και απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα των όσο είπε ο κ. Μπαλάσκας.

Ο αντεισαγγελέας υπηρεσίας του Αρείου Πάγου αφού μελέτησε τα δημοσιεύματα έδωσε παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Οι δηλώσεις του συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ, προκάλεσαν την άμεση και σκληρή αντίδραση του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού οργάνου των δικαστικών λειτουργών, της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Συγκεκριμένα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με ανακοίνωση της μιλά για «απαράδεκτες καταγγελίες» και προαναγγέλλει την άμεση αποστολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αλλά και στον αρχηγό της ΕΛΑΣ αποσπάσματος των δηλώσεων του συγκεκριμένου εκπροσώπου της Αστυνομίας για να κινηθούν σε βάρος του οι ανάλογες ποινικές και πειθαρχικές διαδικασίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter