Νέα «επιτελική» πρόκληση: Εμβολιάστηκαν «γαλάζια» στελέχη αντί για παιδιά με αναπηρία

Νέα «επιτελική» πρόκληση: Εμβολιάστηκαν «γαλάζια» στελέχη αντί για παιδιά με αναπηρία

Πρωτοφανείς καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με τον εμβολιασμό «γαλάζιων» στελεχών στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που είδαν τις τελευταίες ώρες το «φως» της δημοσιότητας, στελέχη της ΝΔ πήραν τη σειρά στη διαδικασία των εμβολιασμού από παιδιά με αναπηρία αλλά και ηλικιωμένους. Μάλιστα, για τα νέα «επιτελικά κατορθώματα» φέρεται να είχε λάβει γνώση η Βίκυ Νάκου που εμφανίζεται ως άνθρωπος του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας είχε ενημερώσει στα μέσα Φεβρουαρίου τους γονείς των παιδιών με αναπηρία που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα «Άγιος Δημήτριος» για την ακύρωση της πρώτης δόσης των προγραμματισμένων εμβολιασμών για τις 16 Φεβρουαρίου. Αντίστοιχη περίπτωση συνέβη και στο Παράρτημα «ο Άγιος Παντελεήμονας», πρώην θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων.

Στις 16 Φεβρουαρίου υπήρξαν καταγγελίες για τον εκτός σειράς εμβολιασμό 24 ατόμων που δεν είχαν καμία εργασιακή σχέση με τα ιδρύματα, στις 16 Φεβρουαρίου, με τα άτομα αυτά να είναι επιφανή στελέχη της ΝΔ αλλά και μέλη των οικογενειών τους. 

Εισαγγελική παρέμβαση

Για το θέμα του εκτός σειράς εμβολιασμού των γαλάζιων στελεχών έλαβε χώρα παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. 

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για να εξακριβωθεί, εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

ΣΥΡΙΖΑ: «Το πλιάτσικο των αρίστων της ΝΔ έχει ξεπεράσει κάθε όριο»

«Το πλιάτσικο των αρίστων της ΝΔ έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο. Συνεχίζουν πιστά το παράδειγμα που έδωσε ο κ. Μητσοτάκης με τους συνεργάτες του.

Μετά τον γαλάζιο Περιφερειάρχη Δωδεκανήσου ο οποίος έκλεψε τη σειρά κάποιου συμπολίτη μας έφτασαν στο σημείο να εμβολιάσουν παράτυπα 24 «γαλάζια» στελέχη στη Θεσσαλονίκη με εμβόλια που προορίζονταν για μικρά παιδιά με αναπηρία.

Η χυδαιότητα τους έχει ξεπεράσει πλέον και την πιο νοσηρή φαντασία», σημείωσε σε ανακοίνωσή του για την υπόθεση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυγέρη: «Γιατί παραμένει στη θέση της η γαλάζια υπεύθυνη του κέντρου;»

«Γαλάζια Πάρτη-δα εμβολίων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη!

Οι γαλάζιοι αυτοδιοικητικοί, που εμβολιάστηκαν «τρώγοντας» τη σειρά ηλικιωμένων και παιδιών με αναπηρία, παραιτήθηκαν. Μάλιστα, προ ολίγου, τέθηκαν και εκτός κόμματος ΝΔ.

Η γαλάζια υπεύθυνη του Κέντρου Πρόνοιας γιατί παραμένει στη θέση της ;

Για την ιστορία:

Η κ. Νάκου ορίστηκε το 2016 αναπληρώτρια γραμματέας Σχέσεων, Κόμματος και Κοινωνίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Την ίδια εποχή μπήκε στο Δ.Σ. του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε σε ανάρτησή της η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter