Πρόκληση βουλευτή της ΝΔ: «Λείπουν οι χρυσαυγίτες και δεν θα υποστηρίξουν τον Τσίπρα»

Πρόκληση βουλευτή της ΝΔ: «Λείπουν οι χρυσαυγίτες και δεν θα υποστηρίξουν τον Τσίπρα»

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπάθησε να ταυτίσει με τα καταδικασμένα μέλη του ναζιστικού μορφώματος ο βουλευτής της ΝΔ, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ξεχνώντας ποιοι καθόριζαν την ψήφο των ναζί στη Βουλή και ποιας κυβέρνησης ο γραμματέας συναγελαζόταν με τον Κασιδιάρη.

«Στη σημερινή συζήτηση, κύριε Πρόεδρε, είναι χρήσιμο να θυμηθούμε λίγο μία από τις προηγούμενες φορές που είχε παρόμοια πρόταση μομφής ο ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μια ατυχής στιγμή και είναι και μια στιγμή ειρωνείας για τον κ. Τσίπρα. Γιατί σε μια προηγούμενη αντίστοιχη περίπτωση -θυμάμαι τώρα- το 2013 είχε την τύχη να συμμετέχουν μαζί του στην ψηφοφορία και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής» είπε ο βουλευτής της συμπολίτευσης και πρόσθεσε:

«Σήμερα λείπουν, όμως, για να τον υποστηρίξουν. Λείπουν, για να κάνουν αυτό που έκαναν τότε. Και λείπουν, γιατί αφενός ελληνικός λαός τους έβαλε στο περιθώριο και αφετέρου γιατί εμείς η μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη τους έστειλε στη δικαιοσύνη, κάτι που κωλυσιεργούσε τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια. Η δικαιοσύνη έστειλε τους ένοχους στη φυλακή».

Απ΄ ό,τι φαίνεται, ο Μ. Παπαδόπουλος λησμόνησε τόσο τις συνεννοήσεις του Τάκη Μπαλτάκου με το καταδικασμένο μέλος της ηγεσίας εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη, όσο και τις τηλεφωνικές κλήσεις του έτερου στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά και σημερινού βουλευτή της συμπολίτευσης, Δημήτρη Βαρτζόπουλου. Ξέχασε, επίσης, ποιοι επιζητούσαν την «σοβαρή Χρυσή Αυγή» και ποιοι θλίβονταν για τον δολοφόνο Ρουπακιά που ήταν ράκος.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter