Πρόκληση και προβληματισμός: 800 ευρώ στις ερασιτεχνικές ομάδες μετά από «ενέργειες» της Αυγερινοπούλου

Πρόκληση και προβληματισμός: 800 ευρώ στις ερασιτεχνικές ομάδες μετά από «ενέργειες» της Αυγερινοπούλου

Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους βιώνοντας, οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, το οικονομικό αδιέξοδο και την φτώχεια λόγω του κλεισίματος των επιχειρήσεων όπου εργάζονταν εξ αιτίας του κορονοϊού, η βουλευτής της ΝΔ στην Ηλεία, Διονυσία Αυγερινοπούλου, μας ενημερώνει μέσω Δελτίου Τύπου ότι μετά από δικές της ενέργειες, μπήκαν στον κατάλογο της οικονομικής ενίσχυσης τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, όπως ποδοσφαιρικές και μπασκετικές ομάδες.

«Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη, Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος μετά και από την επικοινωνία που είχαμε την περασμένη εβδομάδα κατά την οποία του μετέφερα την ανάγκη να ενισχυθούν περαιτέρω οι ομάδες και οι αθλητικές ενώσεις και να προστεθούν στον κατάλογο της κρατικής απαγόρευσης και είχα ενημερώσει σχετικά με δελτίο τύπου στις 17 Μαρτίου 2020, πέρασε η απόφαση ένταξης των ερασιτεχνικών σωματείων και αθλητικών συλλόγων στους κλάδους που λαμβάνουν την επιδότηση των 800 ευρώ» – αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Αυγερινοπούλου.

Η χρηματοδότηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων της χώρας μας, μετά από ενέργειες της κ. Αυγερινοπούλου – όπως λέει η ίδια – αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο με τους κωδικούς που ενισχύει οικονομικά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα αποκαλύπτει την προχειρότητα και τον «ρουσφετολογικό» τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η κυβέρνηση στο ευαίσθητο και σοβαρό αυτό ζήτημα της οικονομικής ενίσχυσης των διαφόρων επαγγελματικών κλάδων.

Πηγή: apokalypseis.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter