Προκλητική… εκτίμηση Χρυσοχοΐδη: «Κάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο»

Προκλητική… εκτίμηση Χρυσοχοΐδη: «Κάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο»

Προκλητικός εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια της άτυπης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και στις εκκενώσεις των καταλήψεων ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε πως σήμερα υπάρχει ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα στην αστυνομία, ότι οι επιχειρήσεις γίνονται στη βάση συγκεκριμένης στρατηγικής με κριτήριο το αποτέλεσμα κι ότι οι καταλήψεις θα τελειώσουν με προσοχή κι όχι με 3.000 παιδιά μέσα στο Πανεπιστήμιο.

«Δεν φτάνει να καθαρίσουμε τα Εξάρχεια, πρέπει να τελειώνουμε με την εξάρθρωση των εγκληματικών και τρομοκρατικών οργανώσεων» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «κάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο».

Από την άλλη πλευρά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προσλήψεις αστυνομικών λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε πλήρως τα λαϊκά στρώματα. Από την Πατησίων και κάτω δεν έβλεπαν αστυνομικό. Ανάμεσα στις πρώτες κινήσεις περιλαμβάνονται η ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, η επιστροφή 1.500 αστυνομικών στην Αττική, οι 1.500 προσλήψεις που ήδη έγιναν και σε 20 ημέρες θα βρίσκονται ήδη στους δρόμους καθώς και η νέα ομάδα με την ονομασία «Δράση» που θα αριθμεί 200 άτομα ως το τέλος του μήνα σε όλο το λεκανοπέδιο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter