Προκλητική η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου κάνει την… αγιογραφία του: «Είναι αξεπέραστος»

Προκλητική η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου κάνει την… αγιογραφία του: «Είναι αξεπέραστος»

Κι εμείς ερωτευτήκαμε πλούσιους αλλά δεν κάναμε έτσι…

Για την –προφυλακισμένη- σύζυγο του Γιάννου Παπαντωνίου πάντως, ο πρώην τσάρος της Οικονομίας επί Σημίτη, με τις βίλες στη Σύρο και τις «περίεργες» οικονομικές διαδρομές, είναι απλώς… αξεπέραστος!

Η Σταυρούλα Κουράκου προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα όσον αφορά το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται και η ίδια, μιλώντας (φυσικά) στον ΣΚΑΪ, όπου, μεταξύ άλλων, δήλωσε έκπληκτη για όλο αυτό που της συμβαίνει, αλλά και βέβαιη ότι «κανείς δεν μπορεί να τραυματίσει τον Γιάννο, είναι ακέραιος».

Αν και όπως είπε είναι «τραγικό» αυτό που συμβαίνει, η ίδια δήλωσε… μεγαλόθυμα ότι δεν είναι θυμωμένη με το σύστημα (μεγάλη ανακούφιση για το σύστημα αυτό), αλλά μόνο αγάπη για τον «υπέροχο αυτό άνθρωπο και τα παιδιά της».

Κατά τη σύζυγό του, ο άνθρωπος που προφυλακίστηκε με βαρύτατες κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών ύψους 2,8 εκατ. ελβετικών φράγκων, με τους λογαριασμούς στην Ελβετία, δεν είναι τίποτα άλλα παρά… ένας άνθρωπος «ακέραιος. Έχει ασκήσει διοίκηση αξιοκρατικά. Ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες διαδικασίες και πάντα έλεγαν γι΄αυτόν “ο εύπορος τι δουλειά έχει στο ΠΑΣΟΚ;” Ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες συνδιαλλαγές. Δεν πρέπει να γελάνε και να καγχάζουν με τέτοια τραγικότητα. Η ζωή δεν ξέρετε πως τα φέρνει. Φτάνει πια! Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι μια προσωπικότητα, που δεν μπορείς κανείς ακόμα και σήμερα να την ξεπεράσει. Είναι αξεπέραστος».

Αυτό που είναι όντως αξεπέραστο είναι το μέγεθος του σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται το ζευγάρι, αλλά προφανώς για την κυρία Κουράκου ο Γιάννος είναι ένας «τζέντλεμαν», όπως είπε, διότι φέρθηκε καλά στα παιδιά της και διότι η οικογένειά της δεν της μιλούσε στις αρχές της σχέσης τους, διότι… ήταν πλούσιος και θα την παρατούσε(!).

Παράλληλα θεωρεί ότι όλη τους τη ζωή «λειτούργησαν με μέτρο» και «δεν προκάλεσαν»…

Γι αυτό και κανείς «δεν μπορεί να τραυματίσει τον Γιάννο που λειτουργούσε μόνο και πάντα αξιοκρατικά» .

Εμφανώς απορημένη για το πώς τόσο… μέτρο και τόση… αξιοκρατία δεν έτυχε της ανάλογης ανταπόκρισης από τη Δικαιοσύνη, κατάφερε ωστόσο να παραδεχτεί ότι ήταν «παράτυπος ο τρόπος με τον οποίον βγήκαν τα χρήματα», αλλά « αν τα χρήματα ήταν προϊόν συνδιαλλαγής θα μπορούσε να μην τα βάλει σε τράπεζες».

Διότι αυτό είναι το θέμα της κυρίας Κουράκου… Ότι ο Γιάννος (της) κάτι έκανε λάθος και βρέθηκαν στον Κορυδαλλό, αλλά, όπως είπε, «είναι αδιανόητο αυτό που μας κατηγορούν»…

https://www.youtube.com/watch?v=w2wJLdw_P5E

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter