Προκλητική στάση από ΝΔ εν μέσω της επίσκεψης Ερντογάν

Προκλητική στάση από ΝΔ εν μέσω της επίσκεψης Ερντογάν

Έως και προκλητική σε μείζονα θέματα εξωτερικής πολιτικής χαρακτηρίζεται η στάση της ΝΔ, η οποία ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο, μέσω διαρροών, κάνει λόγο για «ασυγχώρητη προχειρότητα και αδικαιολόγητο έλλειμμα προετοιμασίας» της επίσκεψης.

Σε αντίθεση με την έως τώρα , σχεδόν παραδοσιακά προσεκτική στάση της σε ζητήματα εθνικής πολιτικής, αυτή τη φορά η ΝΔ επέλεξε να προτάξει το αντιπολιτευτικό της μένος και εγκαλεί την κυβέρνηση για λάθος χειρισμούς.

Μάλιστα, όχι μόνο πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση Τσίπρα –Ερντογάν, αλλά και ενόψει της συνάντησης Μητσοτάκη με τον Τούρκο Πρόεδρο νωρίς το απόγευμα , η ΝΔ επέλεξε να δυναμιτίσει το κλίμα . Πηγές της Πειραιώς , αποδίδουν ευθέως ευθύνες στον υπουργό Εξωτερικών , επειδή όπως υποστηρίζουν, «αρνήθηκε να ενημερώσει εγκαίρως την Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για την επίσκεψη του κ. Ερντογάν». Κατά τα λοιπά, διευκρινίζουν κιόλας ότι η ΝΔ θα τοποθετηθεί συνολικά αφού ολοκληρωθεί η επίσκεψή του στη χώρα μας..

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter