Προκλητικό προσκλητήριο ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν: «Τώρα πρέπει να ξεσηκωθεί η δυτική Θράκη!»

Προκλητικό προσκλητήριο ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν: «Τώρα πρέπει να ξεσηκωθεί η δυτική Θράκη!»

Προβληματισμό στις ελληνικές αρχές έχει προκαλέσει διαδικτυακό κάλεσμα από Τούρκους που, ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα, καλώντας σε ξεσηκωμό τους Έλληνες της δυτικής Θράκης.

Στο επίμαχο μήνυμα οι αποστολείς του μηνύματος –το οποίο έφτασε σε διαδικτυακές σελίδες ατόμων της μουσουλμανικής μειονότητας- περιμένουν υποδοχή «Μεσσία» στον Ερντογάν την Παρασκευή από… 145.000 άτομα, ενώ κάνουν λόγο για τη «μέρα της Τουρκίας».

Για ακόμα μία φορά δεν λείπουν και οι αναφορές στον Σαδίκ Αχμέτ που σκοτώθηκε το 1996 σε τροχαίο δυστύχημα. Η Άγκυρα μετά τον θάνατό του, φρόντισε να τον κάνει ήρωα και να δώσει μάλιστα το όνομά του, σε δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

Το διαδικτυακό μήνυμα για την επίσκεψη Ερντογάν

«Εξαφανίσατε τον Σαδίκ Αχμέτ που έφερνε στην πλατεία μπροστά στο δικαστήριο δέκα χιλιάδες άτομα και τα ενθουσίαζε με την ομιλία του. Αυτή την φορά δεν θα είναι όμως μόνο η Κομοτηνή, αλλά Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Σαππες και Μύκη, όλη η Δυτική Θράκη θα βρίσκεται στους δρόμους της Κομοτηνής.

Η κριτική και η αντιπολίτευσή αφήνεται κατά μέρος. Η μέρα είναι μέρα του Ερντογάν. Η μέρα είναι μέρα της Τουρκίας, είναι η μέρα που όλοι οι φόβοι πάνε στην άκρη, είναι η μέρα που 145.000 άνθρωποι θα κραυγάσουν με κοινό ενθουσιασμό. Αυτή είναι η μέρα, όλοι με μια καρδιά, όλοι είμαστε Ερντογάν. Διότι αυτός είναι ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Την Παρασκευή, oι δρόμοι γύρω από το τζαμί Κιρμαχαλλέ να γεμίσουν και να πλημμυρίσουν.

Την Παρασκευή η Τουρκική Δημοκρατία θα βρίσκεται στην Κομοτηνή για να δείξει όχι την δικαιοσύνη αλλά την δύναμη της αγάπης. Λαέ της Δυτικής Θράκης που γέμισες τις πλατείες με τον Σαδίκ Αχμέτ.

Το έπραξες και παλιότερα. Πάλι μπορείς να το κάνεις.

Τώρα πρέπει να ξεσηκωθεί όλη η δυτική Θράκη!

Η εξουσία που καταδικάζει την δικαιοσύνη, που απαγορεύει την ονομασία ¨Τούρκος¨ και δεν αναγνωρίζει τους μουφτήδες μας, πρέπει τώρα να βρει απέναντι του εκατό χιλιάδες κόσμο.»

Πηγή: tourkikanea.gr

Μυστικά & Documento

19/03/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter