Προκλητικός Βελόπουλος: Κλείνουμε τα σύνορα, ασφαλίζουμε τις πόρτες, να μην μπουν άλλοι μέσα

Προκλητικός Βελόπουλος: Κλείνουμε τα σύνορα, ασφαλίζουμε τις πόρτες, να μην μπουν άλλοι μέσα

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σε ένα ακόμη ρατσιστικό παραλήρημα, με αφορμή τα κύματα προσφύγων που έρχονται από τη Συρία αλλά και την αντίδραση των κατοίκων των Βρασνών.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ανέφερε τα εξής στο «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη: «Οι άνθρωποι αυτοί έρχονταν εδώ γιατί στη Συρία υπήρχε πόλεμος. Σήμερα τελείωσε ο πόλεμος, άρα πρέπει να πάνε στις πατρίδες τους. Λέω τα λογικά, δεν λέω κάτι παράλογο. Από την άλλη πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι γιατί έρχονται στην ηπειρωτική Ελλάδα, τους μεταφέρει δηλαδή ο κ. Χρυσοχοΐδης σε διάφορες περιοχές. Η απάντηση βγαίνει αβίαστα. Γιατί πρέπει να αποφορτίσουμε τα νησιά».

«Να μην μπουν άλλοι μέσα»

Στη συνέχεια σημείωσε τα εξής: «Έχουμε κλείσει τα σύνορα; Σταμάτησαν να έρχονται και άλλοι; Η μεταφορά τους στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν σημαίνει ότι τα νησιά θα ξεμπλοκάρουν γιατί έρχονται συνεχώς. Τι λέει η λογική; Κλείνουμε τα σύνορα, ασφαλίζουμε τις πόρτες των σπιτιών μας. Να μην μπαίνουν άλλοι μέσα. Ο νέος νόμος Χρυσοχοΐδη απαγορεύει το push back. Το εφαρμόζει η Ιαπωνία, η Αμερική, η Αυστραλία, το εφαρμόζουν όλες οι χώρες. Δεν υπάρχει ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Δεν θέλουν οι Ευρωπαίοι άλλους, τους αφήνουν σε εμάς. Άρα εμείς διαχειριζόμαστε το πρόβλημα της Ευρώπης».

«Μπράβο τους που αντέδρασαν»

Τέλος, ο Κυριάκος Βελόπουλος σημείωσε: «Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Εύγε λοιπόν στους κατοίκους για την αντίδραση τους για έναν και μόνο λόγο, γιατί δεν ρωτήθηκαν. Δεν ρωτήθηκε κανείς από τους κατοίκους και μπράβο τους που αντέδρασαν»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter