Προκλητικός Ερντογάν: Είμαστε έτοιμοι για όλα – Μην δοκιμάζετε την υπομονή μας

Προκλητικός Ερντογάν: Είμαστε έτοιμοι για όλα – Μην δοκιμάζετε την υπομονή μας

Όλο και πιο επιθετική κάνει τη ρητορική του ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς, μιλώντας σε εκδήλωση με αφορμή την επέτειο της μάχης του Μαντζικέρτ, έκανε λόγο για «ψευτόμαγκες στο Αιγαίο» και τόνισε ότι «η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο και τη Μαύρη Θάλασσα θα πάρει αυτό που δικαιούται». 

Ο Τούρκος πρόεδρος  έκανε λόγο για «ψευτόμαγκες στο Αιγαίο» ενώ τόνισε πως η Τουρκία δεν προτίθεται να συμβιβαστεί και είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται.

Ο Τούρκος Πρόεδρος επανέλαβε ότι «Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά της στην Μεσόγειο, στο Αιγαίο και στην Μαύρη Θάλασσα. Ακριβώς όπως δεν λαχταρούμε τη γη, την κυριαρχία ή τα συμφέροντα κανενός, δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ σε αυτό που μας ανήκει. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Καλούμε τους συνομιλητές μας να συνέλθουν. Δεν έχουμε βλέψεις και εδαφικές διεκδικήσεις αλλά κάποιοι δοκιμάζουν την υπομονή μας. Θα αντιδράσουμε είτε πολιτικά, είτε οικονομικά, είτε στρατιωτικά. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί πληρώνοντας ακόμα και τίμημα. Αν κάποιοι θέλουν να μας αντιμετωπίσουν, ας έρθουν. Ειδάλλως ας φύγουν από την μέση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter