Προκλητικός Ερντογάν: «Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να μας σταματήσουν»

Προκλητικός Ερντογάν: «Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να μας σταματήσουν»

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε για ακόμα μία φορά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος φαίνεται ανυποχώρητος.

Ο Τούρκος πρόεδρος επέκρινε τις χώρες που χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως δόλωμα εναντίον της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς χαρακτήρισε τις προσπάθειές τους να καρπωθούν τους φυσικούς πόρους της περιοχής ως παράδειγμα «σύγχρονης αποικιοκρατίας».

«Κουραστήκαμε με αυτό το παιχνίδι σκιών. Είναι αστείο (άλλες χώρες) να χρησιμοποιούν την Ελλάδα, που είναι ανίκανη, ως δόλωμα κατά μίας περιφερειακής και παγκόσμιας δύναμης όπως η Τουρκία» δήλωσε ο Ερντογάν στην τελετή για να ξεκινήσει η νέα νομική χρονιά, που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Άγκυρας και πρόσθεσε πως «πλέον ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να μας σταματήσουν»

Σημειώνοντας ότι ο καιρός των αποικιακών δυνάμεων έχει τελειώσει, ο Ερντογάν είπε ότι η Τουρκία πιστεύει ότι οι σύμμαχοί της θα αυξηθούν σταδιακά σε αυτή τη νέα περίοδο.

Μάλιστα, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε: «Οι κινήσεις μας στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο είναι κινήσεις για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Σύμβουλος Ερντογάν: Οι Έλληνες στρατιώτες θα πεθάνουν στα νησιά από την πείνα

Νωρίτερα σήμερα, ο σύμβουλος του Ερντογάν για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Μεσούτ Χακί Κασίν προχώρησε με τη σειρά του σε προκλητικές δηλώσεις χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες «νάνους» και υποστήριξε πως τα ελληνικά στρατεύματα στα νησιά θα πεθάνουν από την πείνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter