Προκλητικός Κυρανάκης: «Κανείς στην ΝΔ δεν είπε θα πάω τον Τσίπρα φυλακή» (Video)

Προκλητικός Κυρανάκης: «Κανείς στην ΝΔ δεν είπε θα πάω τον Τσίπρα φυλακή» (Video)

Προκλητικός ήταν για ακόμη μία φορά ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος την επόμενη φορά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του αν δεν τον βοηθάει η μνήμη του.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΙ καλεσμένος μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα. Συζητώντας για την υπόθεση Novartis ο κ. Μπάρκας του θύμισε τότε που έλεγαν εκεί στην Πειραιώς πως θα πάνε τον Αλέξη Τσίπρα φυλακή και θα το πάνε μέχρι τέλους.

Ωστόσο, περιέργως ο κ. Κυρανάκης δε θυμόταν τίποτα και δείχνοντας απόλυτα σίγουρος πως τα όσα λέει ο ίδιος είναι αληθή και πως άλλοι δεν λένε την αλήθεια, κατηγορούσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα αποκαλώντας τον «ψεύτη».

«Κανείς δεν έλεγε θα πάμε τον Τσίπρα φυλακή. Κανείς δεν το είπε.  Άλλο θα πάμε μέχρι τέλους. Θα πάμε μέχρι τέλους. Κανείς στην ΝΔ δεν είπε θα πάω τον Τσίπρα και τον κάθε πολιτικό αντίπαλο φυλακή. Κανείς» τόνισε. 

Θυμηθείτε όμως τι έλεγε ο Άδωνης Γεωργιάδης λίγους μήνες πριν για το σκάνδαλο Novartis και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Όλα αυτά το έχει οργανώσει ο Τσίπρας. Ο σκοπός της ζωής μου θα είναι να το αποδείξω. Δεν θα ασχοληθώ με τίποτα άλλο. Αν δεν τους κλείσω φυλακή δεν θα ησυχάσω».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter