Προκλητικός ο Θεοχάρης: «Ζηλευτή» η θέση της Ελλάδας στους θανάτους του κορονοϊού! (Video)

Προκλητικός ο Θεοχάρης: «Ζηλευτή» η θέση της Ελλάδας στους θανάτους του κορονοϊού! (Video)

Στην απίστευτη εκτίμηση ότι η χώρα… πέτυχε όλους τους στόχους που έθεσε στον τομέα του τουρισμού εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο αρμόδιος υπουργός Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος έκανε λόγο για… ζηλευτή θέση της Ελλάδας όσον αφορά τους θανάτους σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Ο υπουργός Τουρισμού φαίνεται ότι ζει σε έναν άλλο κόσμο, αφού με πανηγυρικό τρόπο ανακοίνωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται στην 30ή θέση στους θανάτους στην Ευρώπη, “σε μια ζηλευτή θέση”! Κι ας μετράμε 3.626 νεκρούς και πάνω από 1800 μόλις σε ένα μήνα…

Ο κ. Θεοχάρης απέρριψε την κριτική της αντιπολίτευσης ότι το άνοιγμα του τουρισμού, το καλοκαίρι, έγινε χωρίς σχέδιο και περνώντας στην αντεπίθεση μίλησε για απόπειρα δυσφήμισης της χώρας.

“Αν ο τουρισμός έφταιγε για το δεύτερο κύμα, θα είχαμε περισσότερα κρούσματα τον Αύγουστο κι αν τα κλειστά σύνορα βοηθούσαν, το Ισραήλ γιατί παρουσιάζει έξαρση κρουσμάτων;”, διερωτήθηκε και πρόσθεσε ότι το μεγαλύτερη ευθύνη φέρει η εσωτερική κινητικότητα. “Εκεί που μας χρωστούσαν μας παίρνουν και το βόδι”, είπε μετά την κριτική του Πάνου Σκουρλέτη, ενώ σε ότι αφορά στον περίφημο αλγόριθμο είπε ότι φτιάχτηκε από καθηγητές πανεπιστημίου και επιστήμονες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter