Πρόκληση από Γιάννη Λοβέρδο: «Αθωώνει» την κακή συμπεριφορά του πατέρα και μιλά για συνεπιμέλεια

Πρόκληση από Γιάννη Λοβέρδο: «Αθωώνει» την κακή συμπεριφορά του πατέρα και μιλά για συνεπιμέλεια

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Λοβέρδου ότι «όταν ο άνδρας απατά τη γυναίκα του, τη δέρνει ή την κακοποιεί, το παιδί έχει το δικαίωμα να μεγαλώνει εξίσου και με τους δύο γονείς».

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας από το βήμα της Βουλής, με αφορμή το νομοσχέδιο της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας άφησε άφωνους τους υπόλοιπους βουλευτές που βρίσκονταν παρόντες στην αίθουσα, καθώς ισχυρίστηκε ότι ένας άντρας με κακοποιητική συμπεριφορά, δεν σημαίνει πως είναι και κακός πατέρας.

Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε με σθένος τις απόψεις του, παραδεχόμενος ότι στο νομοσχέδιο έχει «βάλει και το χεράκι του» ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μπορεί σε ένα διαζύγιο να είναι πολύ σκληρό και να έχουν συγκρουστεί οι γονείς. Μπορεί να είσαι ένας κακός σύζυγος, αλλά μπορεί να είσαι καλός γονιός. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του ενός και του άλλου. Μπορεί εγώ να χώρισα με τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας. Όπως αντίστροφα, μια γυναίκα την οποία ο άνδρας της την απατά, την έδερνε, την κακοποιούσε και έχει μίσος εναντίον του πρώην άνδρα της, όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 4:10 και μετά

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter