Πρόκληση με Φουρθιώτη: Επανάφεραν τη φρουρά του μετά τους πυροβολισμούς στη μάντρα «γιατί κινδύνευε» (Video)

Πρόκληση με Φουρθιώτη: Επανάφεραν τη φρουρά του μετά τους πυροβολισμούς στη μάντρα «γιατί κινδύνευε» (Video)

Σοβαρά ερωτήματα και προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση και η ΕΛ.ΑΣ. είχαν σπεύσει… ταχύτατα να επαναφέρουν τη φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη, μετά τον πυροβολισμό στη… μάντρα του σπιτιού του, τον οποίο τώρα κατηγορείται ότι οργάνωσε ο ίδιος.

Αυτό αποκάλυψε το πρωί του Σαββάτου, ο Γιώργος Ευγενίδης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «ΣΚ Παρέα».

«Η φρουρά που του αφαιρέθηκε με την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά την τελευταία επίθεση που έγινε, για μερικές μέρες, όχι στην πλήρη της έκταση, επεστράφη διότι κρίθηκε ότι ο κύριος Φουρθιώτης είναι πράγματι στόχος. Όμως όταν διαπιστώθηκε και βάσιμα ότι υπάρχει ένα ολόκληρο στήσιμο, υπάρχουν τηλεφωνικές επικοινωνίας, ότι υπάρχει ταρίφα…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο στο 4:42

https://youtu.be/hYsuXhJ3yZI

Παρόλο που η εικόνα που υπήρχε σχετικά με το θέμα της φύλαξης από την ΕΛ.ΑΣ του Μένιου Φουρθιώτη, ήταν πως μετά τη “φασαρία” που είχε προκληθεί και τις ανακοινώσεις που είχαν ακολουθήσει, ότι η φρουρά του είχε αφαιρεθεί πλήρως, τελικά φαίνεται πως αυτό δεν ίσχυσε.

Συγκεκριμένα, μέχρι να γίνει η προσαγωγή του που κατέληξε στα σύλληψη, μέρος της φρουράς, του είχε επιστραφεί από την αστυνομία μετά το τελευταίο περιστατικό έξω από το σπίτι του, το οποίο «βούιζε» ο τόπος πως είχε οργανωθεί από τον ίδιο.

«Λάθος» εκτίμηση των επιτελών της ΕΛΑΣ ή άνωθεν εντολές; Οι απαντήσεις αναμένονται με ενδιαφέρον…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter