Προκλητικές δηλώσεις του δικηγόρου του δολοφόνου της Ανδραβίδας (Video)

Προκλητικές δηλώσεις του δικηγόρου του δολοφόνου της Ανδραβίδας (Video)

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν στην κοινή γνώμη οι προκλητικές δημόσιες δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του μανιακού δολοφόνου της Ανδραβίδας, που διόρισαν οι δικαστικές Αρχές της Αμαλιάδας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του δολοφόνου, μετά την νέα προθεσμία που έλαβε να απολογηθεί, ενημέρωσε… τους δημοσιογράφους, ότι με βάση τα όσα του έχει πει ο πελάτης τους, κρύβονται άλλα πράγματα πίσω από την πράξη του και ότι εκείνος σκότωσε μόνο τους γονείς της οικογένειας αλλά για τον στραγγαλισμό των δύο αγοριών δεν θυμάται.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο συνήγορος υπεράσπισης του μανιακού δολοφόνου ο πελάτης του δεν έχει και πολύ επαφή με το περιβάλλον και εκφράζει την λύπη του για ότι έκανε:

«Εχει δηλώσει στην προανάκριση και έχει πει ότι έχει κάνει τους δύο φόνους των ενηλίκων και ως προς τα ανήλικα θύματα έχει δηλώσει μέχρι στιγμής ότι δεν θυμάται…»

«Ελαβα πριν λίγο την δικογραφία , δεν την έχω μελετήσει ακόμα , γι αυτό και πήραμε την νέα προθεσμία»

«Μίλησα πολύ σύντομα με τον πελάτη μου χθες και σήμερα. Για να παιδιά, όπως δήλωσε στην προανάκριση, σας το ξαναλέω, δήλωσε ότι δεν θυμάται.»

«Οι λόγοι δεν ήταν τα ενοίκια. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο… Πάντως ο λόγος ήταν πιο σοβαρός από ένα ενοίκιο ας πούμε των 1.000 ευρώ που λέγεται. Οσον αφορά τα υπόλοιπα που έχουν λεχθεί αυτές τις ημέρες τα περισσότερα είναι αναληθή. Οσον αφορά χρηματικά ποσά, πολυτελής ζωή και όλα αυτά σας λέω ότι είναι λίγο φουσκωμένα…»

«Είναι μετανοιωμένος …είναι σε μια ψυχολογική κατάσταση καταλαβαίνετε… δεν έχει και πολύ επαφή με το περιβάλλον… Εχει συνειδητοποιήσει μάλλον κάποιες πράξεις του . Από εκεί και πέρα εκφράζει την λύπη του για τα θύματα όπως την εκφράζω κι εγώ»

«Εχει αποδεχθεί για τα δύο θύματα… γνωρίζει την ενοχή του…»

«Το πιστόλι χρησιμοποιήθηκε απ ότι ξέρουμε στην δολοφονία των δύο ενηλίκων θυμάτων . Τα πτώματα βρέθηκαν πάνω στο τρέιλερ , το λέω με κάθε επιφύλαξη γιατι δεν εχω δει ακόμη την δικογραφία… Για τα δύο ενήλικα θύματα έχει αναλάβει την ευθύνη με το πιστόλι που ήταν στην κατοχή του . Θα σας πω αάριο πιο πολλές λεπτομέρειες το πώς βρέθηκε στην κατοχή του . Στην Πάτρα βρέθηκε απ ότι μου δήλωσε επειδή ήταν σε σύγχυση μετά το όλο συμβάν . Καταλαβαίνετε ψυχολογικά ένας άνθρωπος μετά από ένα τέτοιο συμβάν δεν σκέφτεται καθαρά ούτε λογικά.»

«Το όλο θέμα είναι πιο σύνθετο… Το μόνο που μπορώ να σας πω μέχρι στιγμής είναι ότι υπήρχε ποιο σοβαρός λόγος από ένα ποσό χιλίων ευρώ που φορούσε ενοίκιο.»

«Βέβαια δεν υπάρχει ποτέ κάποιος σοβαρός λόγος να αφαιρέσει ένας άνθρωπος μια άλλη ζωή… ποτέ. Είναι κατακριτέο και το ξέρουμε πολύ καλά…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter