Προκλητική «διαφήμιση» κατά Ντούα Λίπα και αδελφών Χαντίντ: «Οι νέες ταξιαρχίες της Χαμάς»!

Προκλητική «διαφήμιση» κατά Ντούα Λίπα και αδελφών Χαντίντ: «Οι νέες ταξιαρχίες της Χαμάς»!

Οργισμένη εμφανίστηκε το Σάββατο η ποπ τραγουδίστρια Ντούα Λίπα με αφορμή  ολοσέλιδη διαφήμιση στους New York Times που την κατηγόρησε ότι είναι αντισημίτρια, μαζί με τις δύο αδελφές Χαντίντ.

Η διαφήμιση από το λεγόμενο «Παγκόσμιο Δίκτυο Αξιών» αναφέρει τη Λίπα και τα μοντέλα Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ ως «mega-influencers» που έχουν «κακοποιήσει το εβραϊκό κράτος» και «κατηγόρησαν το Ισραήλ για εθνοκάθαρση» κι ας ήταν βέβαια το Ισραήλ που σκότωσε πάνω από 200 Παλαιστινίους στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδα!

Η διαφήμιση αντικατοπτρίζει αυτό που αναφέρει το «Παγκόσμιο Δίκτυο Αξιών» και στον ιστότοπό του, όπου κατηγορεί τη Λίπα και τις αδελφές Χαντίντ ότι σχηματίζουν μια «άγια τριάδα αντισημιτικής χολής για δαιμονοποίηση του εβραϊκού λαού, για τον οποίο επιμένουν ότι δεν έχει δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό του». Συμπεριλαμβάνοντας μια φωτογραφία και των τριών γυναικών ο τίτλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γνωρίστε τις νέες ταξιαρχίες της Χαμάς».

Η Λίπα, που έχει σχέση με τον Aνουάρ Χαντίντ, το μικρότερο αδερφό των Χαντίντ, απάντησε μεταξύ άλλων στο Twitter: «Το Παγκόσμιο Δίκτυο Αξιών χρησιμοποιεί το όνομά μου χωρίς ντροπή για να προωθήσει την άσχημη εκστρατεία του με ψέματα … Υποστηρίζω την αλληλεγγύη με όλους τους καταπιεσμένους ανθρώπους και απορρίπτω όλες τις μορφές ρατσισμού».

Οι αδερφές Χαντίντ έχουν υποστηρίξει την Παλαιστίνη, την πατρίδα του πατέρα τους και επέκριναν το Ισραήλ κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επιχείρησης στη Γάζα. Μάλιστα η Μπέλα συμμετείχε και σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter