Προκλητική διάλυση της πορείας για τα Τέμπη από τα ΜΑΤ του Μητσοτάκη – Βίντεο ντοκουμέντο

Προκλητική διάλυση της πορείας για τα Τέμπη από τα ΜΑΤ του Μητσοτάκη – Βίντεο ντοκουμέντο

Αποκαλυπτικά είναι τα βίντεο από την πορεία της Πέμπτης στην Αθήνα για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη και τη συγκάλυψη των ευθυνών, όπου τα ΜΑΤ της κυβέρνησης Μητσοτάκη επιτέθηκαν -για ακόμα μία φορά- απρόκλητα κατά διαδηλωτών. Ωστόσο, αυτή τη φορά, ένα βίντεο – ντοκουμέντο αποτυπώνει την πρακτική τους και θέτει προ των ευθυνών της την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το avgi.gr, φαίνεται η προκλητική διάλυση της ειρηνικής πορείας από τα ΜΑΤ. Ειδικότερα, όπως φαίνεται, ομάδα ΜΑΤ προχωρά με ταχύ βήμα -προφανώς επιθετικά- προς το πλήθος που κινείται προς την Οδό Ομήρου. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ορμούν προς μια ομάδα διαδηλωτών, κάνοντας μεταξύ άλλων χρήση χημικών.

Μάλιστα, στο βίντεο καταγράφονται και οι φωνές των διαδηλωτών που απευθύνονται με οργή και απορία στα ΜΑΤ ρωτώντας «γιατί χτυπούν τον κόσμο» ενώ άνθρωποι όλων των ηλικιών τρέχουν να γλιτώσουν από τη μανία των αστυνομικών δυνάμεων…

Την ίδια στιγμή, σε ένα δεύτερο βίντεο φαίνεται ακόμη μια προκλητική διάλυση της πορεία και συγκεκριμένα στην Οδό Πατησίων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter