Προκλητική δήλωση βουλευτή της ΝΔ: Το δεκάωρο μειώνει τους χρόνους μετακινήσεων

Προκλητική δήλωση βουλευτή της ΝΔ: Το δεκάωρο μειώνει τους χρόνους μετακινήσεων

Μάλλον έχουν στερέψει από επιχειρήματα στη κυβέρνηση σχετικά με το νέο εργασιακό έκτρωμα που φέρνουν στη Βουλή και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανούσος – Κωνσταντίνος Βολουδάκης έκανε μία δήλωση που δύσκολα μπορεί να κατανοήσει ανθρώπινος νους.

Μετά το «μαργαριτάρι» του Κώστα Κυρανάκη ότι το νέο νομοσχέδιο μας δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουμε παραπάνω για να μπορούμε να πάμε στον γιατρό εάν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά και το «επιχείρημα» του Κωστή Χατζηδάκη ότι πλέον θα μπορούν οι γονείς να περνάνε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους, τη σκυτάλη πήρε ο κ. Βολουδάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ προσπάθησε από το βήμα της Βουλής να μας πείσει ότι ο νόμος Χατζηδάκη όχι μόνο «ευεργετεί» τους εργαζόμενους αλλά τους γλιτώνει και από έξοδα κίνησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής Χανίων υποστήριξε ότι «αν δουλεύεις παραπάνω μειώνεις τους χρόνους μετακινήσεων κατά 20%».

Βέβαια, ο βουλευτής θα μπορούσε να ζητήσει τροπολογία ώστε οι εργαζόμενοι να κοιμούνται στο γραφείο για να γλιτώσουν εντελώς τις μετακινήσεις, τα έξοδα κίνησης και τον χρόνο τους.

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε από αυτή την κυβέρνηση…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter