Πρόκληση ΝΔ – Στέλνουν όπλα στον πόλεμο αλλά θέλουν να μάθουν «ποιος πληρώνει» τη συναυλία ειρήνης!

Πρόκληση ΝΔ – Στέλνουν όπλα στον πόλεμο αλλά  θέλουν να μάθουν «ποιος πληρώνει» τη συναυλία ειρήνης!

Φαίνεται πως έχουν… σκυλιάσει στην κυβέρνηση και την Νέα Δημοκρατία για την συναυλία ειρήνης και το αίτημά της που είναι να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και να εκφραστεί η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, με τη συμμετοχή δεκάδων καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Η ΝΔ έφτασε στο προκλητικό σημείο να απευθύνει… ερωτήματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη συναυλία αναφέροντας τα εξής:

«Μετά τη χθεσινή επιβεβαίωση της σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με την ΜΚΟ που διοργανώνει την αποκαλούμενη «Συναυλία Ειρήνης», όπου δεν γίνεται καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή και απενοχοποιεί τον θύτη εξομοιώνοντάς τον με το θύμα, περιμένουμε να μας πουν: Πόσο κοστίζει αυτή η συναυλία και ποιος πληρώνει;»

Νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα πλήξουν το αντιπολεμικό και φιλειρηνικό περιεχόμενο της πρωτοβουλίας, αλλά τελικά πιο πολύ ενισχύουν την μαζικότητά της και το πείσμα των συμμετεχόντων καλλιτεχνών.

Απαντώντας σε σχετική ανάρτηση του επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Ν. Ρωμανού, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου με ανακοίνωσή της, σημείωσε ότι είναι «σε σύγχυση για μια ακόμα φορά η ΝΔ επιτίθεται στη συναυλία για την Ειρήνη και κατά της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/3 στα Προπύλαια με πλήθος καλλιτεχνών». Η Θεανώ Φωτίου υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία «με εγκαλεί δε προσωπικά ότι διέθεσα τηλεφωνική μου γραμμή στην “Αλληλεγγύη για Όλους”», και πληροφόρησε το κυβερνών κόμμα ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν μέρος του μισθού τους και τις τηλεφωνικές τους γραμμές για να ενισχύσουν δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης. Είμαστε περήφανοι για αυτό. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά από τη ΝΔ. Κι αυτό δεν περιμένουμε να το καταλάβει».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter