Προκλητικό: Χρυσαυγίτης αστυνομικός πήρε μέρος σε εκκένωση κατάληψη και πανηγυρίζει βρίζοντας (Photos)

Προκλητικό: Χρυσαυγίτης αστυνομικός πήρε μέρος σε εκκένωση κατάληψη και πανηγυρίζει βρίζοντας (Photos)

Πριν από μερικές μέρες, το κράτος επέλεξε να εκκενώσει την «κατάληψη Ευαγγελισμού» που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης. Σήμερα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες, ενός εκ των αστυνομικών που όπως φαίνεται βάση των όσων λέει, είναι στη διμοιρία που πήρε μέρος στην εκκένωση της κατάληψης.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός που έχει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και πιθανότατα στην πραγματική ζωή, το όνομα, Γιώργος Μαρκογιαννάκης, πόζαρε για φωτογραφία μπροστά στην σφραγισμένη πόρτα και την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πανηγυρίζοντας σαν κοινός χούλιγκαν.

Μάλιστα, αποκαλεί τους ανθρώπους της κατάληψης «άπλυτους», βρίζει τα σπίτια τους και εύχεται «καρκίνο». Οι ντροπιαστικές εικόνες για το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας δεν σταματούν εδώ. Όπως φαίνεται, ο συγκεκριμένος αστυνομικός με παλαιότερη δημοσίευσή του, υποστήριζε ενεργά τη Χρυσή Αυγή. Αξιοσημείωτο είναι ότι παρόλο που είχε δηλώσει δημόσια την υποστήριξή του σε μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση, παρέμενε στο σώμα, σε θέση όπου έχει μαζί του όπλο, χωρίς κανείς να τον απομακρύνει, ή έστω να τον αναγκάσει να διαγράψει τη δημοσίευση στην οποία πανηγύριζε για την παλαιότερη άνοδο της ναζιστικής οργάνωσης.

Ποιος θα φυλάει τους φύλακες που αξιοποιεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα οθόνης που προδίδουν τον συγκεκριμένο αστυνομικό:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter