Προκλητικός Φλωρίδης για Τέμπη: «Θα το δούμε» εάν ο ανακριτής δεν είχε όλο το υλικό

Προκλητικός Φλωρίδης για Τέμπη: «Θα το δούμε» εάν ο ανακριτής δεν είχε όλο το υλικό
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά την τραγωδία των Τεμπών, καθώς για πρώτη φορά ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, ο ανακριτής να μην έχει όλο τα υλικό από τα πρωτότυπα ηχητικά των συνομιλιών.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο Real.fm, ο κ. Φλωρίδης ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών, «η αστυνομία κάνει έφοδο στον ΟΣΕ για να κατάσχει τους σκληρούς δίσκους με τα πρωτότυπα ηχητικά των συνομιλιών».

Ενώ στην αρχή, ο υπουργός δικαιοσύνης, υποστήριξε ότι ο ανακριτής είχε το πρωτότυπο υλικό των συνομιλιών, σε επισήμανση του δημοσιογράφου ότι θα είναι σοβαρό θέμα, εάν διαπιστωθεί, ότι ο ανακριτής δεν είχε όλο το υλικό, μετά και την έφοδο της αστυνομίας στον ΟΣΕ, ο υπουργός Δικαιοσύνης, ανέφερε με απόλυτα κυνικό τρόπο ότι «θα το δούμε». Όλα αυτά τη στιγμή που σε χθεσινή του συνέντευξη, ο κ Φλωρίδης διαβεβαίωνε ότι ο ανακριτής έχει στα χέρια του το αυθεντικό υλικό όλων των συνομιλιών.

Ερωτήματα από την αξιωματική αντιπολίτευση

Ερωτήματα προς τον κ. Φλωρίδη έθεσε και ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μετά την έφοδο της αστυνομίας στον ΟΣΕ, για την κατάσχεση των σκληρών δίσκων με τα πρωτότυπα ηχητικά, αναρωτιέται εάν «επί ένα χρόνο οι ανακριτικές αρχές δεν επιτελούν το λειτούργημά τους βασιζόμενες στο πρωτότυπο υλικό αλλά στο μονταρισμένο».

«Εκθείασε» τον εαυτό του

Μάλιστα, αντί ο υπουργός Δικαιοσύνης να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το έγκλημα των Τεμπών, εκθειάζει τον εαυτό του, καθώς για την κριτική που δέχεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, σημείωσε ότι «λογικά συγκεντρώνω τα βέλη των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης για τον απλούστατο λόγο ότι τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα στη συνεδρίαση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας αποκάλυψα όλα τα ψέματά τους. Αφού αποκαλύφθηκαν τα ψέματα και η υποκρισία, είναι προφανές ότι γίνομαι στόχος».

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για την έφοδο της αστυνομίας στον ΟΣΕ: «Δηλαδή ο υπουργός Δικαιοσύνης έλεγε ψέματα;»

ΣΥΡΙΖΑ για Μαρινάκη: «Δεύτερη φύση της ΝΔ το ψέμα, ενδιαφέρονται μόνο για την επικοινωνία»

Τέμπη: Καρυστιανού, Γενιδούνιας, Τσαγκλή μιλούν στο Ευρωκοινοβούλιο – Παρούσα και η πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter