Προκλητικός Γιάννης Λοβέρδος: «Δεν υπήρξε ποτέ σοβαρός τραυματισμός φοιτητή στο ΑΠΘ»

Προκλητικός Γιάννης Λοβέρδος: «Δεν υπήρξε ποτέ σοβαρός τραυματισμός φοιτητή στο ΑΠΘ»

Μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο επικαλέσθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος, μέσα στην ολομέλεια της Βουλής, στην προσπάθεια του να ισχυρισθεί ότι ποτέ δεν υπήρξε τραυματισμός φοιτητή από τους αστυνομικούς στον χώρο του ΑΠΘ.

Έτσι, κόντρα σε όλες τις φωτογραφίες που δείχνουν τον φοιτητή του ΑΠΘ, Γιάννη Ντουσάκη, να είναι πεσμένος στο δρόμο με το αίμα να κυλά από το στόμα του αλλά και σε όλα τα βίντεο που δείχνουν τη στιγμή που άνδρες των ΜΑΤ ρίχνουν εναντίον των φοιτητών βομβίδα κρότου λάμψης ο Γιάννης Λοβέρδος υποστήριξε πως «ο σοβαρός τραυματισμός δεν έγινε ποτέ», ενώ επέμεινε ότι ο φοιτητής «δεν νοσηλεύτηκε γιατί δεν είχε απολύτως τίποτα»!.

Υπενθυμίζεται πως ο φοιτητής των ΤΕΦΑΑ που χτυπήθηκε εν ψυχρώ στο πρόσωπο με ευθεία βολή χειροβομβίδας κρότου – λάμψης από άνδρα των ΜΑΤ εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης νοσηλεύτηκε όχι μια αλλά δύο φορές στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο ξανά ο φοιτητής που χτυπήθηκε με κρότου – λάμψης από τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ

Συγκεκριμένα ο Γ. Λοβέρδος σχολιάζοντας αναφορά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη, είπε στη Βουλή: «Και το πρώτο πράγμα στο οποίο διαφωνώ είναι ότι η κ. Καφαντάρη μίλησε για τον φοιτητή -δεν ξέρω καν αν είναι φοιτητής, μπορεί και να είναι ο άνθρωπος- στη Θεσσαλονίκη, ο όποιος, λέει, έφαγε στο πρόσωπο μια κροτίδα κρότου-λάμψης. Δεν έγινε αυτό ποτέ. Είναι εδώ η Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων. Δεν μπορεί να ερχόμαστε εδώ και να λέμε τέτοια πράγματα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχει ανακοίνωση του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου. Έχουμε δει το βίντεο με το οποίο βγαίνει μια ώρα μετά που πήγε για να νοσηλευθεί και δεν νοσηλεύτηκε διότι δεν είχε απολύτως τίποτα. Ο σοβαρός τραυματισμός τον οποίο επικαλείστε δεν έγινε ποτέ. Άλλο να κάνουμε κριτική αν συμφωνούμε ή όχι με τις βιβλιοθήκες και τις βαριοπούλες και άλλο πράγμα να λέμε και ψευδή γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ. Είναι η Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων εδώ και πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι όταν μιλάμε από αυτό εδώ το Βήμα. Μην ξεχνάμε όταν ανεβαίνουμε ότι σε αυτό εδώ το Βήμα είχε ανέβει ο Ελευθέριος Βενιζέλος πρώτος-πρώτος. Εγώ νιώθω δέος όποτε ανεβαίνω σε αυτό το Βήμα και δεν επιτρέπω σε κανέναν να το να το χρησιμοποιεί και να λέει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν».


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter