Προκλητικός Κούγιας: «Η πρώτη δίκη με βιασθέντα άντρα, παγκόσμιο κίνημα για να εδραιωθεί ένα τρίτο φύλο» – Του έριξαν νερό

Προκλητικός Κούγιας: «Η πρώτη δίκη με βιασθέντα άντρα, παγκόσμιο κίνημα για να εδραιωθεί ένα τρίτο φύλο» – Του έριξαν νερό

«Είναι η πρώτη δίκη που έχουμε βιασθέντα άντρα. Αφορά ένα παγκόσμιο κίνημα για να εδραιωθεί ένα τρίτο φύλο. Δεν πιθανολογούμε την αθωότητα του εντολέα μας, είμαστε σίγουροι για αυτό», είπε μέσα στη δικαστική αίθουσα ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κουγιας.

Δείτε επίσης: Διεκόπη η δίκη Λιγνάδη: Συνέχεια στις 25 Φεβρουαρίου – Το χρονικό της «αποκαθήλωσης» (Photos – Video)

Σχεδον ένα χρόνο μετά την περίφημη δήλωση του σχετικά με τους μαρτυρες που τους χαρακτήρισε επαγγελματίες Ομοφυλοφυλους, η οποία είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις ο Αλέξης Κουγιας προκαλεί και πάλι με τη διαφαινόμενη ομοφοβική υπερασπιστική του γραμμή.

Στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε ότι «η δίκη αυτή δεν αφορά την ελληνική κοινωνία, αλλά τον κατηγορούμενο που είναι πρωταγωνιστής αυτού το δράματος και τα θύματα».

Κατά την αποχώρησή του συνηγόρου υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη από το δικαστήριο, συγκεντρωμένοι για να συμπαρασταθούν στους καταγγέλλοντες, επιτέθηκαν φραστικά κατά του Αλεξη Κούγια, ενώ κάποιος άδειασε πάνω του ένα μπουκάλι με νερό.

Από την πλευρά του ο κ. Κούγιας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Κάποιοι «γνωστοί οπαδοί» διέδωσαν την ψευδή είδηση ότι δήθεν συγκεντρωμένοι νεαροί και νεαρές έξω από το ακροατήριο με αποδοκίμασαν και μάλιστα κάποιος με έλουσε και με νερό.

Αντιλαμβάνομαι την αμηχανία κάποιων γιατί πέρασα και από την από την είσοδο του πρωτοδικείου αλλά και την είσοδο του πταισματοδικείου για να παραστώ στη δίκη Λιγνάδη χωρίς συνοδεία, αλλά έφτασαν ακόμα και στο σημείο να διαδίδουν ότι δήθεν αποδοκιμάστηκα και ότι δήθεν μου πέταξαν κι ένα μπουκάλι με νερό, χωρίς να αντιλαμβάνομαι τι σημασία έχει αυτό, αφού ακόμη και εάν ήταν αλήθεια, όλοι γνωρίζουν πλέον ότι η γνώμη αυτού του είδους οπαδών δεν επηρεάζει την έκβαση καμιάς δίκης.

Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και είναι η εξής: Πράγματι σ’ έναν υπερυψωμένο χώρο είχαν συγκεντρωθεί περίπου δέκα νεαροί και νεαρές, οι οποίοι έβριζαν χυδαία κατά την άφιξή μου και επίσης κατά την έξοδό μου τα ίδια πρόσωπα συνέχισαν αυτήν την αντιαισθητκή συμπεριφορά, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς που διαδίδουν την ψευδή είδηση, δεν αντελήφθην καν ότι κάποιος εκσφενδόνισε εναντίον μου ένα μπουκάλι με νερό.

Αθήνα, 11/02/2022

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter