Προκλητικός Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: Πανηγυρίζει ότι μείωσε τις ανισότητες-Τσιμουδιά για υποκλοπές και λογοκρισία

Προκλητικός Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: Πανηγυρίζει ότι μείωσε τις ανισότητες-Τσιμουδιά για υποκλοπές και λογοκρισία

Μόνο ως ωμή πρόκληση για τη νοημοσύνη των Ελλήνων μπορούν να εκληφθούν τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην ετήσια συνάντηση της ΚΟ του ΕΛΚ η οποία γίνεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, και στην οποία επέλεξε να παρουσιάσει μια «μαγική» εικόνα, πλήρως αναντίστοιχη με την εικόνα οικονομικής ασφυξίας και περιστολής των δημοκρατικών δικαιωμάτων που βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών.

«Η Ελλάδα δεν είναι πλέον το μαύρο πρόβατο στην ευρωπαϊκή οικογένεια», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης κάνοντας αναφορά σε άρθρο στους Financial Times και ισχυριζόμενος πως η κυβέρνησή του πέτυχε την πτώση της ανεργίας και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, ενώ την ίδια στιγμή η χώρα παραμένει μια από τις πρωταθλήτριες στην ανεργία των νέων και βλέπει πολυδιαφημισμένες επενδύσεις να φεύγουν σε γειτονικά κράτη.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίστασε να ισχυριστεί η κυβέρνησή του μείωσε τις οικονομικές ανισότητες! «Μπορεί να εξηγηθεί διότι διαχειριστήκαμε τις κρίσεις με αποτελεσματικότητα αλλά και διότι ήμασταν συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις: Να μειώσουμε τους φόρους, να ενισχύσουμε την άμυνα της χώρας και να ενισχύσουμε την κοινωνική συνοχή μειώνοντας τις κοινωνικές ανισότητες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κοινές δηλώσεις με τον πρόεδρο του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ μετά από την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν στο Ηράκλειο της Κρήτης, λησμονώντας πως ήταν ο ίδιος που επί των ημερών του η ψαλίδα μεταξύ πλουσίων και φτωχών «άνοιξε» έτι περαιτέρω.

Σκοπίμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να μην αναφερθεί στο ζήτημα της προάσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων, δεδομένης της κατακρήμνισης της Ελλάδας στην 108η θέση στη λίστα των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα σχετικά με ελευθερία του Τύπου και την ορμπανικής έμπνευσης επιτροπή λογοκρισίας την οποία ετοιμάζει. Δεν αναφέρθηκε φυσικά και στην υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων δημοσιογράφων και πολιτικών επί των ημερών της δικής του ΕΥΠ και όπως όλα δείχνουν τα πράγματα κατόπιν δικής του εντολής.

Επέλεξε ωστόσο να κλείσει την ομιλία με ακόμη ένα κρεσέντο διχασμού λέγοντας: «Αναλάβαμε την διακυβέρνηση τον Ιούλιο του 2019 αφού η χώρα πειραματίστηκε με το λαϊκισμό της αριστεράς για τέσσερα χρόνια. Και αναλάβαμε την διακυβέρνηση με μια πολύ σαφή εντολή».

Διαβάστε επίσης:

Το κλίμα λογοκρισίας #108 στο facebook: «Θα έρθουμε να σου κάψουμε το σπίτι»

Δείκτες οικονομικής ανισότητας: Οι πλούσιοι… πλουσιότεροι σε βάρος των φτωχών με σφραγίδα κυβέρνησης Μητσοτάκη

Σε… άλλο μήκος κύματος ο Μητσοτάκης – Μιλά για μείωση ανεργίας και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες η φιέστα Μητσοτάκη για Next.e.Go – Στη Βόρεια Μακεδονία τελικά η γερμανική επένδυση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter