Προκλητικός ο Αβραμόπουλος: «Είναι εκπληκτική» λέει για την πεθερά του που του κατέθεσε τα διακόσια 500ευρα

Προκλητικός ο Αβραμόπουλος: «Είναι εκπληκτική» λέει για την πεθερά του που του κατέθεσε τα διακόσια 500ευρα

Στην «εκπληκτική» πεθερά του που την σέβεται και την αγαπά και αποτελεί στυλοβάτη όπως είπε για την οικογένειά του, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε χθεσινή βραδινή εκπομπή του ANT1 που ήταν καλεσμένος, σε μια δήλωση που μόνο προκλητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Η πεθερά του όμως δεν είναι καμία τυχαία. Διότι όχι μόνο είχε βγει Σταρ Ελλάς στο 1962 όπως είπε ο ίδιος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην εκπομπή, αλλά και επειδή η ίδια γυναίκα, όπως αποκάλυψε το Documento, το 2007 είχε καταθέσει στον λογαριασμό του 100.000 ευρώ με τη μορφή διακοσίων χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό εντοπίστηκε κατά την έρευνα της δικαιοσύνης για την υπόθεση Novartis, ωστόσο, ο εισαγγελέας Καψιμάλης το χαρακτήρισε, μαζί με άλλα, ως «αδιευκρίνιστο», με αποτέλεσμα η υπόθεση της εμπλοκής του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο σκάνδαλο, να αρχειοθετηθεί.

«Έχω μια εκπληκτική πεθερά, την αγαπώ πάρα πολύ, πράγματι το 1962, και γω δεν το ήξερα, είχε βγει Σταρ Ελλάς. Είναι ένας από τους στυλοβάτες της οικογένειάς μας. Τη σέβομαι και την αγαπώ πάρα πολύ!», είπε χαρακτηριστικά στον ANT1 ο κ. Αβραμόπουλος.

Εμ και ποιος δεν θα αγαπούσε μια τέτοια πεθερά η αλήθεια είναι…

Οι αποκαλύψεις του Documento για το… «αδιευκρίνιστο» ποσό

Η προαναφερόμενη κατάθεση αφορά ποσό ύψους 100.000 ευρώ που φέρεται να έκανε η πεθερά του Δημήτρη Αβραμόπουλου το 2007. Πρόκειται για κατάθεση ύψους 100.000 ευρώ σε κοινό λογαριασμό της πεθεράς του πρώην υπουργού και της συζύγου του. Το εντυπωσιακό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η πράξη αρχειοθέτησης είναι ότι τα χρήματα που κατατέθηκαν ήταν σε δεσμίδες των 500 ευρώ και συγκεκριμένα επρόκειτο για 200 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, τα οποία «ούτε δικαιολογούνται με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα τω ν ελεγχόμενων προσώπων», ούτε «αντιστοιχεί σε προηγούμενη ανάληψη ίσου ή μεγαλύτερου ποσού από άλλον λογαριασμό». Επίσης, όπως και στην περίπτωση Γεωργιάδη οι εισαγγελείς κατονομάζουν συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο κάθε μήνα καταθέτει σε λογαριασμό του Αβραμόπουλου χρήματα, τα οποία όπως αναφέρουν «προσιδιάζουν στο ύψος της μηνιαίας δόσης δανείου που βάρυνε τον Αβραμόπουλο συνολικού ύψους 267.820 ευρώ για αγορά κατοικίας». Αν και πρόκειται για «αδιευκρίνιστες πιστώσεις» εντούτοις οι εισαγγελείς όχι μόνο δεν καλούν τον Αβραμόπουλο να παρέχει εξηγήσεις αλλά αρχειοθέτησαν την υπόθεση με το ίδιο επιχείρημα της αρχειοθέτησης του Άδωνη Γεωργιάδη.

Ότι δηλαδή επειδή τα χρήματα αυτά δεν συνδέονται με λογαριασμούς της Novartis ή φυσικά πρόσωπα που σχετίζονται με την εταιρεία, άρα η δικογραφία θα πρέπει να μπει στο αρχείο και να μπει «ταφόπλακα» στην έρευνα.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter