Skip to main content

Προκλητικός ο Μητσοτάκης για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: «Οι φοιτητές επιτέθηκαν στα ΜΑΤ»

Προκλητικός ο Μητσοτάκης για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: «Οι φοιτητές επιτέθηκαν στα ΜΑΤ»

Με ψέματα, συκοφαντίες και με άκρως προκλητικό τρόπο ρίχνοντας για ακόμα μία φορά ευθύνες στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε κατά την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο να υπερασπιστεί το όργιο αστυνομικής βίας στο ΑΠΘ κατηγορώντας τους φοιτητές για επίθεση προς τους αστυνομικούς την ώρα που το βίντεο που δείχνει εμφανέστατα τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν ευθεία επίθεση στους φοιτητές, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαστρέβλωσε συνειδητά και απροκάλυπτα για ακόμα μία φορά την πραγματικότητα, ισχυριζόμενος ότι οι φοιτητές επιτέθηκαν στους αστυνομικούς παραβλέποντας τις ευθείες βολές χειροβομβίδων κρότου λάμψης εναντίον τους και τον τραυματισμό του 21χρονου φοιτητή.

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να δικαιολογήσει την ωμή αστυνομική βία θέτοντας fake news διλήμματα «Με τη γνώση και την ελευθερία ή με την βαριοπούλα και την κουκούλα;».

«Επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διαλέξει: Ή με τη γνώση και την ελευθερία, ή με τις κουκούλες και τη βία. Βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα; Αυτά είναι τα ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η δική μας απάντηση στο γκρέμισμα των βιβλιοθηκών είναι το χτίσιμο της νέας παιδείας, της τριτοβάθμιας παιδείας. Χθες μερικοί νεαροί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς οι οποίοι προστάτευαν τα έργα κατασκευής της νέας βιβλιοθήκης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Όσοι θέλουν να ξαναμπούν με βαριοπούλες και να τα κάνουν τα γυαλιά – καρφιά η πολιτεία δεν θα το επιτρέψει γι’ αυτό, γιατί όσοι αναζητούν αίμα και ήρωες δεν θα το βρουν σε συλλογικότητες με το αποκαλυπτικό όνομα “ανομία”», επισήμανε προκλητικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης

ΑΠΘ: Νέο όργιο αστυνομικής βίας – Τρεις προσαγωγές (βίντεο)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter