Προκλητικός ο Ρωμανός – Ειρωνεύεται τους μαθητές στο πλημμυρισμένο σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας (Video)

Προκλητικός ο Ρωμανός  – Ειρωνεύεται τους μαθητές στο πλημμυρισμένο σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας (Video)

Την ώρα που το βίντεο και οι φωτογραφίες από το σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας με τους μαθητές να σχηματίζουν αλυσίδα από θρανία για να βγουν από το πλημμυρισμένο κοντέινερ που κάνανε μάθημα κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν ντροπή, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δε διστάζει να ειρωνευτεί για τις τριτοκοσμικές αυτές εικόνες.

Ο Νίκος Ρωμανός μη μπορώντας να βρει επιχειρήματα για να δικαιολογήσει τις ντροπιαστικές αυτές εικόνες και να δικαιολογήσει την ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κατάσταση, με ειρωνικό τρόπο ανέφερε πως τα παιδιά δεν θα πνιγόντουσαν κι’ όλας αφού το νερό έφτανε μόνο λίγους πόντους πάνω από το έδαφος. Μάλιστα, άρχισε να δείχνει εικόνες από πλημμυρισμένο νοσοκομείο στη Γερμανία προκειμένου να δείξει πως υπάρχουν και χειρότερα… Μόνο που θα πρέπει να πει κάποιος στον κ. Ρωμανό πως δεν αποτελούν μέτρο σύγκρισης τα χειρότερα αλλά τα καλύτερα.

Διαβάστε επίσης: Μαθητές – Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν είναι δυνατόν να πνιγόμαστε μέσα στα ίδια μας τα σχολεία – Έχετε τεράστιες ευθύνες! (Video)

Και φυσικά δεν έλλειψε η γνωστή καραμέλα της ΝΔ για το ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Ρωμανό να δηλώνει αφήνοντας άναυδους τους συνομιλητές του και τους τηλεθεατές ότι ευτυχώς στη Γερμανία δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ που να πατάει σε κάθε καταστροφή και να κάνει σπέκουλα για να κερδίζει πολιτικούς πόντους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter