Προκλητικός Βορίδης σε Αχτσιόγλου: «Δεν θυμάμαι να ρίξατε κανένα τουρκικό αεροσκάφος»

Προκλητικός Βορίδης σε Αχτσιόγλου: «Δεν θυμάμαι να ρίξατε κανένα τουρκικό αεροσκάφος»

Άκρως προκλητικός εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με την Έφη Αχτσιόγλου, όπου οι δύο τους ήταν καλεσμένοι στον ΣΚΑΪ για να μιλήσουν για τις απαράδεκτες δηλώσεις Ερντογάν.

Ο Μάκης Βορίδης προσπάθησε να δικαιολογήσει την κούρσα αμυντικών εξοπλισμών, στην οποία έχει μπει η χώρα μας απέναντι στην Τουρκία, ωστόσο, τα βρήκε μπαστούνια όταν η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου άρχισε να τον στριμώχνει με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κρύψει την αμηχανία του.

Συγκεκριμένα, η Έφη Αχτσιόγλου επισήμανε ότι αυτή η κούρσα δεν έχει κανένα αποτέλεσμα αφού συνεχίζονται οι τουρκικές παραβιάσεις ενώ είχαμε υπερπτήσεις πάνω από την Αλεξανδρούπολη μια ημέρα μετά την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ. Τότε ο Μάκης Βορίδης απάντησε προκλητικά: «Υπερπτήσεις υπήρχαν και επί ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θυμάμαι να ρίξατε κανένα τουρκικό αεροσκάφος. Το ρίξατε;».

Αυτή ήταν και η μοναδική απάντηση που βρήκε να δώσει ο υπουργός Εσωτερικών χρησιμοποιώντας την τακτική της μετάδοσης ευθυνών και κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι υποστηρίζει την πολιτική του κατευνασμού. «Ποια είναι η πολιτική του κατευνασμού; Ποιο είναι το καλό παιδί» του αντέτεινε η Έφη Αχτσιόγλου καταρρίπτοντας πλήρως τον ισχυρισμό Βορίδη ότι η Τουρκία είναι απομονωμένη.

Όπως υπογράμμισε η Έφη Αχτσιόγλου, η Τουρκία είναι αυτή τη στιγμή υπερενισχυμένη και εμφανίζεται ως ειρηνοποιός δύναμη στον πόλεμο της Ουκρανίας. Η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει πως δεν μπορεί η Ελλάδα να εμφανίζεται συνέχεια ως ο δεδομένος και προβλέψιμος σύμμαχος στις ΗΠΑ και να τα δίνει όλα χωρίς αντάλλαγμα.

Δείτε το βίντεο στο 4:15

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter