Προκλητικός Οικονόμου για αυξήσεις ΔΕΗ: «Η εποχή του δωρεάν και του τζάμπα τελείωσε»

Προκλητικός Οικονόμου για αυξήσεις ΔΕΗ: «Η εποχή του δωρεάν και του τζάμπα τελείωσε»

Μόνο ως ρεσιτάλ αναλγησίας μπορεί να εκληφθεί η τοποθέτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου σχετικά με τις συνεχόμενες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και τις διακοπές στις οποίες προχωράει η ΔΕΗ εν μέσω πρωτοφανούς κύματος ακρίβειας.

Διαβάστε επίσης: Κυβερνητικές αυξήσεις χωρίς να υπολογίσουν ακρίβεια και εργοδότες

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ και απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων ο βουλευτής δήλωσε: «Δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα και του δωρεάν, πρέπει να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας».

Παρά τις αντιδράσεις των συνομιλητών του (ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας) και των δύο δημοσιογράφων ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος επέμεινε λέγοντας: «Επειδή κινούμαστε μέσα στην κοινωνία και δεν είμαστε οι πολιτικοί του γραφείου και της υψηλής διανόησης, σας λέω ότι υπάρχουν τεράστια κοινωνικά ζητήματα, ζητήματα που η κυβέρνηση πρέπει να τα δει, και λέω ότι πίσω από αυτά τα προβλήματα, δεν θα παίζουν κάποιοι το παιχνίδι τους, του τζάμπα. Αυτό».

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ για προκλητικές δηλώσεις Οικονόμου: Αφού «το τσάμπα πέθανε» ο Μητσοτάκης να βάλει λουκέτο στη ΝΔ

Η προκλητική παρέμβαση Οικονόμου, ο οποίος καθόλου τυχαία δεν είπε κουβέντα για την αισχροκέρδεια των ιδιωτικών εταιριών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, έρχεται ενώ το προηγούμενο διάστημα έχει προηγηθεί με την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη η σκανδαλώδης πώληση του 49% της θυγατρικής διαχείρισης των δικτύων διανομής ΔΕΔΔΗΕ και η πλήρης απάλειψη του κοινωνικού ρόλου της ΔΕΗ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter