Προκλητικός Πέτσας για Εύβοια: «Μη συνδέουμε τις πλημμύρες στη θάλασσα με τα καμένα»! (Video)

Προκλητικός Πέτσας για Εύβοια: «Μη συνδέουμε τις πλημμύρες στη θάλασσα με τα καμένα»! (Video)

Μέχρι και ο Γιώργος Αυτιάς «την είπε» στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, σε σχέση με τις καταστροφές που έχουν γίνει στην Βόρεια Εύβοια μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Αθηνά.

«Κάηκε ολοσχερώς η Βόρεια Εύβοια και τώρα όπως είναι λογικό πλημμύρισε με αποτέλεσμα τρομερές καταστροφές. τι θα δώσετε υπουργέ στους κατοίκους;», του έκανε την προφανή ερώτηση.

Και ο υπουργός πιάστηκε εντελώς… άσχετος, χωρίς ενημέρωση. «Οι καταστροφές όπως είδα έχουν γίνει χαμηλά στη θάλασσα, έτσι δεν είναι;», αναρωτήθηκε.

Και μετά τη θετική απάντηση του Γ. Αυτιά, έκανε τη… βαρυσήμαντη εκτίμηση: «Έχει μεγάλη διαφορά αυτό από το να συνδέουμε τις ζημιές στη θάλασσα με τα καμένα…»! Δηλαδή ούτε το αυτονόητο δεν παραδέχονται στην κυβέρνηση. Ότι η τεράστια καταστροφή των πυρκαγιών και η εξαφάνιση της χλωρίδας στα βουνά, δεν έχει σχέση με τις πλημμύρες και την διάβρωση που συμβαίνει στη θάλασσα.

Για να προσθέσει το κλασικό «κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε δίπλα σε όσους το χρειάζονται». Όπως ακριβώς και με τις πυρκαγιές του καλοκαιριού, θα προσθέταμε…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter