Προκριματικά Champions League: O Τζόλης «καθάρισε» την Μπεσίκτας (3-1)

Προκριματικά Champions League: O Τζόλης «καθάρισε» την Μπεσίκτας (3-1)

Ο ΠΑΟΚ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 18χρονο Χρήστο Τζόλη (δύο γκολ, μία ασίστ) ήταν σαρωτικός στο πρώτο ημίωρο του αγώνα του με την Μπεσίκτας στην Τούμπα και έβαλε τις βάσεις για να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7’ για τον ΠΑΟΚ. Ο Σβαμπ έβγαλε κάθετη πάσα στον Γιαννούλη, ο οποίος «έσπασε» τη μπάλα στον Τζόλη που με ωραίο φαλτσαριστό σουτ την έστειλε στα δίκτυα (1-0).

Ο νεαρός φορ σκόραρε για δεύτερη φορά στο 24’, μετά από ασίστ του Άκπομ (2-0). Ο Δικέφαλος ήταν ασταμάτητος και με την συμπλήρωση του ημίωρου το σκορ ήταν 3-0. Ο Τζόλης μοίρασε την ασίστ και ο Πέλκας νίκησε για τρίτη φορά τον Ντεστάνογλου.

Η τουρκική ομάδα έδειξε ότι… ανασαίνει με γκολ που πέτυχε στο 37’ ο Λάριν (3-1). Τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έχασε μοναδική ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς και την πρόκριση από το πρώτο 45λεπτο. Ο Σίλβα Σόουζα ανέτρεψε τον Άκπομ μέσα στην περιοχή και η μπάλα στήθηκε στα 11 βήματα. Ο Άγγλος επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντεστάνογλου, ο οποίος απέκρουσε την μπάλα.

Το ματς στην συνέχεια έγινε ροντέο σε κάποια διαστήματα του. Στο 42’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από ένα δεύτερο γκολ, αλλά ήταν άστοχος ο Μπόιντ. Οι δύο ομάδες έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ έκανε σωστή διαχείριση στο παιχνίδι και έφτασε σε μία άνετη πρόκριση.

O Ιταλός διαιτητής Ντανιέλε Ντοβέρι έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μιχαηλίδη, Ινγκανσον, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Ν’ Σακαλά. Στο 62’ αποβλήθηκε από τον ρέφερι ο βοηθός προπονητής της Μπεσίκτας.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Ροντρίγκο (44’ Λημνιός), Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τζόλης (84’ Ζαμπά), Πέλκας (76’ Εσίτι), Άκπομ.

Μπεσίκτας: Ντεστάνογλου, Ν’ Σακαλά (82’ Ουμούτ), Σίλβα Σόουζα, Βίντα, Λενς, Χούτσινσον, Γιουσάλ, Μπόϊντ (46’ Όζιαγιουπ), Μενσά (70’ Ντορουκιάν), Ν’ Κουντού, Λαρίν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter