Προκριματικά Euro 2024: Η Εθνική θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Ιρλανδία

Προκριματικά Euro 2024: Η Εθνική θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Ιρλανδία

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται την Ιρλανδία στην «OPAP Arena» (21:45), σε έναν αγώνα που θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του EURO 2024.

Στο 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις, που οδηγούν στην Γερμανία το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι η Γαλλία και η Ολλανδία και γι’ αυτό δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες από την «γαλανόλευκη».

Η Εθνική μας στα προκριματικά αντιμετώπισε εκτός έδρας το Γιβραλτάρ και επικράτησε με 3-0. Σήμερα το βράδυ θα επιδιώξει να φτάσει στη δεύτερη νίκη, ενώ την Δευτέρα θα αντιμετωπίσει την Γαλλία στο Παρίσι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα της Εθνικής, δεν αναμένεται να έχει εκπλήξεις. Το πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσει ο Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια, ο Μπάλντοκ με τον Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας και οι Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος στο κέντρο της. Την τριάδα των χαφ θα αποτελούν οι Σιώπης, Μάνταλος και Μπακασέτας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γιακουμάκης ή ο  Παυλίδης. Στα άκρα θα αγωνιστούν ο Πέλκας με τον Λημνιό ή τον Μασούρα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ελλάδα: (Γκουστάβο Πογέτ, 4-3-3): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Λημνιός (Μασούρας), Πέλκας, Γιακουμάκης (Παυλίδης).

Ιρλανδία: (Στέφεν Κένι, 3-5-2): Μπαζούνου, Κόλινς, Ίγκαν, Ο΄Σέι, Ντόχερτι, Μακκλίν, Νάιτ, Κουλέν, Μολούμπι, Φέργκιουσον, Ομπαφέμι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter