Προκριματικά Europa League: Ήττα και αποκλεισμός του ΟΦΗ από τον Απόλλωνα Λεμεσού

Προκριματικά Europa League: Ήττα και αποκλεισμός του ΟΦΗ από τον Απόλλωνα Λεμεσού

Δεν τα κατάφερε στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, ηττήθηκε 1-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.

Ο Σάλαϊ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 50′, ενώ οι Κρητικοί δικαιολογημένα έχουν παράπονα από τη διαιτησία. Στο 59’ ο Μπένσοπ γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς τον τερματοφύλακα του, ο Φιγκεϊρέδο την έκλεψε και την ώρα που ήταν έτοιμος να σκοράρει, ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του καταλογίζοντας τον επιθετικό του ΟΦΗ σε θέση οφσάιντ. Οφσάιντ δεν υπήρχε και η διαιτησία στέρησε από τους γηπεδούχους το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Ιταλός διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γιαννούλης, Νέιρα, Σελίμοβιτς, Μεγιάδο, Ντένιτς, Μπένσοπ, Σακέτι.

OΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Βούρος, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης (67′ Ναμπί), Γιαννούλης (80′ Κοροβέσης), Νέιρα, Μεγιάδο, Στάικος (67′ Σολίς), Ουές, Σαρδινέρο, Φιγκεϊρέδο.

Απόλλων Λεμεσού (Αυγουστή): Δημητρίου, Πέδρο (46′ Πίττας), Γιούστε, Ρομπέρζ, Ζαλάι, Σακέτι, Ντιγκινί, Ματέι (46′ Μπένσοπ), Ντενίτς, Αγκίρε, Νταμπό (78′ Γιαννιώτας). 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter