Πρόκριση ο ΠΑΟΚ, φωνάζει ο Αστέρας

Πρόκριση ο ΠΑΟΚ, φωνάζει ο Αστέρας

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου. Ο πρωταθλητής απέσπασε ισοπαλία από τον Αστέρα στην Τρίπολη (0-0) και εξασφάλισε την πρόκριση, αφού στον πρώτο ημιτελικό είχε νικήσει με 2-0.

Οι Αρκάδες διαμαρτύρονται δικαίως για τη φάση του 47′, στην οποία ο Τσιλιάνιδης πέτυχε γκολ, όμως ο διαιτητής Ευαγγέλου το ακύρωσε, καθώς «είδε» φάουλ πάνω στον Ίνγκανσον. Από το ριπλέι φαίνεται πως ο αμυντικός του Δικέφαλου πέφτει μόνος του.

Μπορείτε να δείτε την επίμαχη φάση στο 5:30 του παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=mjNo8QwKg-0

Για τη φάση πήρε θέση ο Γιώργος Σαββίδης, δίνοντας δίκιο στον Αστέρα. Σε ποστάρισμά του ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, έγραψε: «Ο λόγος που ο ΠΑΟΚ ζητάει επιτακτικά τη χρήση του VAR, είναι η φάση που δικαιολογημένα φωνάζει ο Αστέρας. Υ.Γ. Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ σαν τους άλλους. Υ.Γ.1 Ενημερωτικά σε όλους, η χρονιά δεν τελείωσε»!

Ο ΠΑΟΚ έμεινε για πρώτη φορά άσφαιρος σε εγχώρια διοργάνωση μετά τις 5 Νοεμβρίου του 2017 και στο τελικό της 11ης Μαΐου θα διεκδικήσει το νταμπλ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος (41’ Δουβίκας), Ορτέγκα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Τασουλής (64’ Μπελόκ), Φερνάντεζ, Κώτσιρας, Τσιλιανίδης (74’ Αραβίδης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σάχοφ, Μίσιτς (52’ Ολιβέιρα), Λημνιός, Ζαμπά (62’ Πέλκας), Μπίσεσβαρ, Άκπομ (77’ Σφιντέρσκι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter