Προλαβαίνει για υποψήφιος στη ΝΔ;

Προλαβαίνει για υποψήφιος στη ΝΔ;

Ο Νίκος Κοκλώνης ελέγχεται, σύμφωνα με πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης που ξεπλένει «μαύρο» χρήμα προσώπων που πιθανώς προέρχονται από το εξωτερικό.
Το πόρισμα βρίσκεται ήδη στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα, Χρήστου Μπαρδάκη και όλοι εμείς πέσαμε από τα σύννεφα για άλλη μία φορά.

*** Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε μάλιστα στην αποκάλυψη του documentonews.gr με ανάρτησή του στο Instagram, ακολουθώντας τη γραμμή που χάραξε η Σοφία Νικολάου. «Αναρωτιέμαι πώς το Documento γνωρίζει ότι ελέγχομαι από κάποια αρχή, ενώ σε μένα, τον «ελεγχόμενο», δεν έχει κοινοποιηθεί οτιδήποτε σχετικό», ανέφερε μεταξύ άλλων, αποδεικνύοντας κι αυτός από την πλευρά του ότι δεν γνωρίζει τι εστί αληθινή δημοσιογραφία. Το καλύτερο για τον ίδιο θα ήταν βέβαια να διαβάσει όχι το όνομά του, όπως έκαναν τα περισσότερα ΜΜΕ, αλλά για «γνωστό παρουσιαστή», αλλά όχι εδώ, όχι στο documentonews.gr.

https://twitter.com/tony_rgps/status/1628762142173282306

*** Το καλύτερο είναι ότι αρκετά sites «έπαιξαν» την απάντηση του Κοκλώνη, αλλά όχι σε τι απαντά ή σε ποιον απαντά. Όχι, δεν σέβονται τους αναγνώστες τους. Μην τα ξαναλέμε.

*** Πάρτε market pass και δείτε το βράδυ κουκουλωμένοι στον καναπέ Κοκλώνη. Θα μπορούσε, πάντως, υπό συνθήκες να ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. Προλαβαίνει;

*** Πανηγυρίζουν οι Πιερρακάκηδες ότι έγιναν χιλιάδες αιτήσεις για το market pass. Πανηγυρίζουν που ο κόσμος παίρνει κουπόνια για να φάει. Κι αν η μεσαία τάξη τρώει με κουπόνια στην πρώτη τετραετία Μητσοτάκη να δεις τι έχει να γίνει στη δεύτερη αν κερδίσει.

*** Τον θυμάστε τον Τουρκοφάγο Καρατζαφέρη που δεν ήθελε ούτε να ακούει για την Τουρκία και που έσερνε τα εξ αμάξης στον Μητσοτάκη; Πάνε αυτά, ξεχάστε τα. Πλέον έχει μετατραπεί στον πιο πιστό οπαδό του πρωθυπουργού.
Μέχρι και για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο μίλησε.
Και δώσ’ του στο ένα κανάλι χειροκροτήματα για το «Τσιτάχ του Μαξίμου» και δώσ’ του στο άλλο κανάλι αποθεωτικά σχόλια για τον «Τσόρτσιλ» και η ζωή συνεχίζεται.
Καμία αξιοπρέπεια. Ούτε απ’ αυτόν που έλεγε άλλα τόσα χρόνια, ούτε από τα Πετσωμένα Μέσα που τόσο καιρό τον αγνοούσαν ως ακροδεξιό.

*** Θα πάει και στη Βόρεια Ελλάδα, λέει, να μαζέψει ψηφαλάκια. Όχι για τον ίδιο, για τον Κυριάκο βρε. Θα το χρειαστεί ο άνθρωπος τώρα που αποχώρησε ο Καραμανλής από την κοινοβουλευτική – και μόνο για την ώρα – δράση. Εντάξει, στη Βουλή δεν θυμάμαι πότε τον άκουσα για τελευταία φορά. Θα θυμάμαι, ωστόσο, την τελευταία παρέμβασή του, από την Κρήτη, για τις υποκλοπές. Και ο Κυριάκος θα τη θυμάται κι αρκετοί ψηφοφόροι της ΝΔ που γουστάρουν τον Καραμανλή.

*** Ήρθε και η ανάπτυξη στις πινακίδες. Μιλάμε το ζουν κανονικά οι άνθρωποι. Μα αθηναϊκή Ριβιέρα; Γελάνε και τα φανάρια. Εν τω μεταξύ ούτε το βέλος δεν είναι ικανοί να βάλουν σωστά.

*** Ούτε τηλεοπτική σεζόν δεν έχει κλείσει ο Άκης Παυλόπουλος στον ΣΚΑΪ, αλλά τελικά αποδείχθηκε για τον σταθμό του Φαλήρου μεταγραφή από τα «ψηλά». Τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να μας πείσει πόσο σημαντικό ποσό είναι τα 22 ευρώ τον μήνα και πως ουσιαστικά πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Καλύτερα δεν θα το έκανε ο Δημήτρης Οικονόμου. Ούτε ο Πορτοσάλτε…

*** Δεν ξέρω, τοποθετήθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε για την κατά λάθος δολοφονία του άτυχου υδραυλικού στη Νέα Ιωνία; Γιατί θυμάμαι ότι πριν 2 καλοκαίρια, στην προσπάθειά του να «στρογγυλέψει» τις αντιδράσεις από τις μαφιόζικες επιθέσεις, έλεγε να μην ανησυχεί ο κόσμος και «δόξα τω θεώ, αυτοί ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν».

*** Ο Βασίλης Χιώτης, από την άλλη, είπε ότι «το debate το θέλουν αυτοί που είναι δεύτεροι στις δημοσκοπήσεις, ο Μητσοτάκης προηγείται άρα γι αυτό δεν θέλει να πάει σε debate». Βασίλη μου η Δημοκρατία το θέλει, η Δημοκρατία.

*** Στην πυρόπληκτη Αγία Άννα, στην Εύβοια, ετοιμάζονται για το βωμολοχικό καρναβάλι.
Και φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις και το «καλάθι του νοικοκυριού» είχαν την τιμητική τους.

*** Λέτε να ανακοινώσει σήμερα, από τη Λάρισα, την ημερομηνία των εκλογών ο Κυριάκος; Το είδα όνειρο. Θα μου πείτε τι όνειρα κάθομαι και βλέπω, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter