Προληπτικός έλεγχος για τους εργαζόμενους στο ΑΣΕΠ από τον «Άγιο Σάββα»

Υπογράφηκε από τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ κ. Ι. Καραβοκύρη, τον Πρόεδρο Δ.Σ.-Διοικητή του Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» κ. Γ. Δενδραμή και τους εκροσώπους του σωματείου (ΣΥΑΣΕΠ) των εργαζομένων του ΑΣΕΠ, Συμφωνία - Πλαίσιο, πιλοτικού προγράμματος προληπτικού ελέγχου (screening) του προσωπικού του ΑΣΕΠ.

Η συμφωνία ειναι διετής με δυνατότητα παράτασης δυο ακόμη ετών.

Το Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» θα δέχεται ( σε εθελοντική βάση) για προληπτικές εξετάσεις το προσωπικό του ΑΣΕΠ, καθώς και τους /τις συζύγους αυτού, καθώς και τους συγγενείς Α’ βαθμού αυτού.

Οι εργαζόμενοι του ΑΣΕΠ θα ενημερώνονται για την αναγκαιότητα του προληπτικού ελέγχου από τον ΑΣΕΠ , στην προβλεπόμενη ηλικία , με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχει εκπονήσει ομάδα επιστημόνων του Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.