Προμετέι – Άρης 95-67: Συντριβή και αποκλεισμός για τους κίτρινους

Προμετέι – Άρης 95-67: Συντριβή και αποκλεισμός για τους κίτρινους

Αμαχητί παραδόθηκε ο Άρης στην ουκρανική Προμετέι, στον αγώνα που έδινε ένα εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Eurocup: 95-67. Ο αγώνας έγινε στην ουδέτερη Ρίγα της Λετονίας.

Η διαφορά ξεπέρασε τους 20 πόντους από το πρώτο ημίχρονο κιόλας (48-27). Από την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, που αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ο Ρόνι Χάρελ ήταν ο κορυφαίος με 20 πόντους, ενώ ο Βασίλης Τολιόπουλος πρόσθεσε 13. Ο Άρης είχε 5/25 τρίποντα.

Ο Προμηθέας Πάτρας πραγματοποίησε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Basketball Champions League με τη νίκη του επί της ισχυρής Μούρθια στην Πάτρα: 79-78, με ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Χάντερ Χέιλ (14 π.). Ο Κάουαν πρόσθεσε 22 πόντους για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, που έφτασε στο 3-1. Οι Ισπανοί μετρούσαν 8 συνεχόμενες νίκες.

Το Περιστέρι πέτυχε την πρώτη νίκη του στην ίδια διοργάνωση: 76-73 την τουρκική Καρσίγιακα, αν και έχανε στο ημίχρονο με 33-39. Από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, που βρίσκεται στο 1-3 στον Όμιλό της και διατηρεί αμυδρές ελπίδες πρόκρισης, διακρίθηκαν οι Γουίλιαμς (20), Ράγκλαντ (19) και ο Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ (14).

Αντίθετα, η ΑΕΚ αποκλείστηκε μετά από την εντός έδρας ήττα της από τη Χάποελ Χολόν: 108-112 μετά από θρίλερ τριών παρατάσεων. Ο Λιθουανός Κουζμίνσκας πέτυχε 40 πόντους για την ομάδα του Ηλία Ζούρου, που μετράει 4 ήττες σε ισάριθμους αγώνες στη φάση των «16».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter