Πρόωρο debate στο Στρασβούργο ενόψει εκλογών – Μητσοτάκης ενώπιον Ανδρουλάκη, Παπαδημούλη

Πρόωρο debate στο Στρασβούργο ενόψει εκλογών – Μητσοτάκης ενώπιον Ανδρουλάκη, Παπαδημούλη

Χαρακτηριστικά… ντέρμπι αναμένεται να έχει η ομιλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αύριο Τρίτη 5 Ιουλίου στο Ευρωκοινοβούλιο η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση.

Η συζήτηση στο Στρασβούργο, που θα αρχίσει στις 11.30πμ ώρα Ελλάδος, έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε ένα… ιδιότυπο debate ενόψει εκλογών καθώς παρών στην αίθουσα θα είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ στον πρωθυπουργό αναμένεται να απαντήσει ως επικεφαλής της ευρωομάδας της Αριστεράς, ο Δημήτρης Παπαδημούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεδομένου ότι, πια, στον Πρωθυπουργό μπορούν να απευθυνθούν μόνον οι επικεφαλής των ευρω-ομάδων, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, έχει ήδη κάνει ενέργειες προκειμένου να οριστεί επικεφαλής της ευρω-ομάδας της Αριστεράς, για τη συγκριμένη μέρα.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο Στρασβούργο την Τρίτη θα εξελιχθεί σε μια ευκαιρία για ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση ενώ ο πρωθυπουργός είναι πιθανό να κληθεί να δώσει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα σχετικά με την πορεία της οικονομίας και την ακρίβεια, την ελευθερία του Τύπου, την πορεία της πανδημίας κι άλλα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter