Προπόνηση ενόψει ημιτελικού

Προπόνηση ενόψει ημιτελικού

Διέσυρε την Κέρκυρα η ΑΕΚ (5-0) με τη σκέψη της στον Ολυμπιακό

Μία δυνατή προπόνηση ενόψει του ημιτελικού του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ήταν για την ΑΕΚ ο αγώνας της με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ. Η Ενωση είχε 25 τελικές και τελικά νίκησε με 5-0, δείχνοντας πως είναι έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι στο Φάληρο που θα διεξαχθεί την Μ. Πέμπτη. Τα γκολ για την ΑΕΚ πέτυχαν οι Μπακασέτας (23′, 54′) Πέκχαρτ (39′, 70′) και Ντίντακ (42΄).

Στην συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ ρωτήθηκε αν το παιχνίδι με την Κέρκυρα μπορεί να χαρακτηριστεί ή όχι πρόβα τζενεράλε για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και απάντησε λέγοντας ότι «κάθε ματς είναι διαφορετικό. Διαφορετικές διοργανώσεις, εντελώς διαφορετικοί αντίπαλοι, αλλά σήμερα ήταν πολύ σημαντικό ματς. Μου έλεγαν όλοι πόσο σημαντικό είναι με τον Ολυμπιακό αλλά οι τρεις βαθμοί σήμερα ήταν πολύ σημαντικοί για να συνεχίσουμε στα πλέι οφ». Ο Ισπανός προπονητής μίλησε για τον βαθμό ετοιμότητας του Τσιγκρίνσκι υποστηρίζοντας ότι «είναι παίκτης με πολλή ποιότητα. Αυτό που φυσικά και μπορεί να εκπλήξει, όσους δεν τον γνωρίζουν, είναι το πόσο ταπεινός και μεγάλος επαγγελματίας είναι. Κάνει προπόνηση και θυσιάζεται καθημερινά σαν να είναι παιδί της ακαδημίας. Αυτοί είναι οι παίκτες που αρέσουν σε μένα και σε κάθε προπονητή. Ελπίζω να ξεκουραστεί, θα δούμε πώς θα είναι για την Πέμπτη. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια του σήμερα, με δεδομένες τις απουσίες των Βράνιες-Λαμπρόπουλου».

H Κέρκυρα τις τελευταίες αγωνιστικές παραπαίει και ο προπονητής της Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε για το ματς με την ΑΕΚ: «Άλλο ένα παιχνίδι μας που δεν αντέχει σε κριτική. Είναι απορίας άξιο πως μια ομάδα που έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, απέναντι σε καλές ομάδες έχουμε γίνει έρμαιο στις ορέξεις του καθενός. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τι έγινε. Μια ομάδα που στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει σαν να έχει πέσει κατηγορία από τον πρώτο γύρο. Δεν έχω λόγια να περιγράψω κάτι άλλο. Το μυαλό όλων είναι να έρθει το τελευταίο παιχνίδι. Όλοι περιμένουμε τη λήξη του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει αντίδραση, δεν υπάρχει κίνητρο, ενέργεια, διάθεση. Έχουν αδειάσει. Και είναι λογικό όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες μεγάλες, που έχουν και κίνητρο το σκορ να παίρνει έκταση».

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο (66′ Μπακάκης), Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ (61′ Βινίσιους), Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας, Πατίτο Ροντρίγκες (72′ Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας, Πέκχαρτ.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ιωάννου, Βενέτης, Νίκιτς (46′ Ανδρεόπουλος), Σπίνουλας, Ζορμπάς, Κόντος (46′ Γεωργίου), Γεωργακόπουλος (70′ Ντουαλά), Επστάιν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter