Προπονητής Πετρούνια: «Παίζουμε με τα νεύρα τους»

Προπονητής Πετρούνια: «Παίζουμε με τα νεύρα τους»

Πανευτυχής ήταν ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια, Δημήτρης Ράφτης, μετά την ολοκλήρωση του προκριματικού που έφερε τον Ελληνα ολυμπιονίκη στην κορυφή της κατάταξης, εν όψει του τελικού της Δευτέρας 2 Αυγούστου.

«Όλα πήγαν καλά», δήλωσε ο Ράπτης στην ιστοσελίδα Sport24 , μιλώντας με έμφαση για την τέλεια προσγείωση του Πετρούνια. «Στην προσγείωση ο Λευτέρης καρφώθηκε. Δεν κουνήθηκε. Για να ταράξουμε και λίγο τον Κινέζο (Λιου Γιανγκ) και να του σπάσουμε τα νεύρα πριν από τον τελικό. “Εσύ βήμα, εγώ ακίνητος”. Ανάμεσα στον Λευτέρη και σ’ αυτόν θα παιχτεί η ιστορία. Και ευτυχώς που είναι ο Κινέζος στον αγώνα επειδή ο Λευτέρης λειτουργεί και αποδίδει καλύτερα υπό πίεση. Χωρίς αυτόν, δεν ξέρω. Ίσως να ήταν πιο χαλαρός. Ξέρει ότι τον κυνηγούν όλοι οι αντίπαλοί του. Όλα θα πάνε καλά!»

Ο Δημήτρης Ράφτης μίλησε και για την αστοχία της ΕΡΤ η οποία δεν έδειξε τον αγώνα ούτε ζωντανό ούτε σε μαγνητοσκόπηση. «Ξέρω ότι δεν είδατε τον αγώνα του Λευτέρη, στην Ελλάδα. Δεν το έδωσε ο Ιάπωνας σκηνοθέτης. Φαντάζομαι θα τον βρουν κάπως τα παιδιά της ΕΡΤ και θα τον δείξουν».

Παρόμοια ανάρτηση σε ειρωνικό τόνο έκανε και η σύζυγός του Πετρούνια Βασιλική Μιλλούση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter