Προς εκτόνωση το ζήτημα της πολυήμερης κατάληψης στον ΕΦΚΑ

Προς εκτόνωση το ζήτημα της πολυήμερης κατάληψης στον ΕΦΚΑ

Το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση, συνάντηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΟΑΕΕ με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιο Πετρόπουλο, με αφορμή τις πολυήμερες καταλήψεις σε διάφορες υπηρεσίες του φορέα. 

Με ανακοίνωσή του ο ΠΣΕ-ΟΑΕΕ, σημειώνει ότι η συζήτηση των δύο πλευρών επικεντρώθηκε στο ζήτημα των κινητοποιήσεων και στο άμεσο αίτημα της ενίσχυσης με προσωπικό εκείνων των υπηρεσιών που λόγω ακραίας υποστελέχωσης ουσιαστικά αδυνατούν να λειτουργήσουν και να ανταποκριθούν στοιχειωδώς στις απαιτήσεις ασφαλισμένων και συνταξιούχων. Ταυτόχρονα, τονίστηκε η αδιανόητη καθημερινή σωματική και ψυχολογική πίεση στις οποίες υποβάλλονται οι λίγοι εναπομείναντες υπηρετούντες συνάδελφοι, όπως επίσης η απογοήτευση, η απόγνωση αλλά και η οργή τους για την αδιαφορία και την εγκατάλειψη από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ.

Σύμφωνα με τον ΠΣΕ ΟΑΕΕ, απαντώντας ο κος Πετρόπουλος, δεσμεύτηκε για την κατάθεση σχετικής πρότασης έως την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, προς την κατεύθυνση μιας άμεσης πρώτης παρέμβασης για τη λύση του προβλήματος, εντός του συνολικού πλαισίου που τέθηκε από την πλευρά των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Στο πλαίσιο αυτό, το Δ.Σ. του Π.Σ.Ε.-ΟΑΕΕ αποφάσισε ομόφωνα την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων, τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter