Προσαγωγές λόγω… διαλογισμού στο Πάρκο Ελευθερίας

Προσαγωγές λόγω… διαλογισμού στο Πάρκο Ελευθερίας

Τέσσερα άτομα προσήχθησαν, την περασμένη Κυριακή, στη ΓΑΔΑ, επειδή έκαναν άσκηση διαλογισμού στο πάρκο Ελευθερίας, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι ίδιοι στην «Εφ.Συν.». Μάλιστα, συνδέουν την προσαγωγή τους με την επίσκεψη του Κινέζου πρόεδρου, Σι Τζινπίνγκ, στην Ελλάδα, καθώς η αρχαία άσκηση Φάλουν Γκονγκ που έκαναν τα τελευταία χρόνια διώκεται στην Κίνα.

Οι Δέσποινα Καραπάνου, Εφη Γκανά, Γιώργος Τζόκας και Χρήστος Ευθυμίου καταγγέλλουν μιλώντας στην «Εφ.Συν» ότι, τη μέρα που στην Αθήνα διεξαγόταν ο 37ος Μαραθώνιος, άτομα της Ασφάλειας όχι μόνο εμπόδισαν τη διεξαγωγή της ομαδικής άσκησης τσιγκόνγκ Φάλουν Γκονγκ που γίνεται στο πάρκο Ελευθερίας κάθε Κυριακή, αλλά τους προσήγαγαν χωρίς να τους ζητήσουν τα στοιχεία τους και με μόνη εξήγηση «αυτές τις εντολές έχουμε, ακολουθήστε μας στη ΓΑΔΑ».

«Τη συγκεκριμένη άσκηση την κάνουμε εδώ και 15 χρόνια στο ίδιο σημείο. Ουδέποτε έχει δημιουργηθεί το παραμικρό. Είπαμε στις αρχές να ακυρώσουμε την άσκηση προκειμένου να μην προσαχθούμε, αλλά η απάντησή τους ήταν: Οι εντολές που έχουμε είναι για προσαγωγή» λέει η μία από τους καταγγέλλοντες στην «Εφ.Συν.».

Όπως εξηγούν στην εφημερίδα, «το Φάλουν Γκονγκ (ή Φάλουν Ντάφα) είναι μια αρχαία άσκηση καλλιέργειας του νου και του σώματος που βασίζεται στις αρχές Αλήθεια, Καλοσύνη και Ανεκτικότητα. Τα τελευταία είκοσι χρόνια διώκεται στην Κίνα: η άσκηση δέχεται συκοφαντικά δημοσιεύματα, ενώ οι ασκούμενοι αντιμετωπίζουν συλλήψεις, βασανιστήρια, ακόμα και δολοφονίες με αφαίρεση ζωτικών οργάνων, που σύμφωνα με έρευνες χρησιμοποιούνται για μεταμοσχεύσεις στα νοσοκομεία της Κίνας».

Πηγή: pressproject.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter