Προσφορά από την Alpha Bank της έκδοσης «Νεοελληνική Γλυπτική 1800-1940» με έκπτωση 40%

Η Alpha Bank προσφέρει την έκδοση «Νεοελληνική Γλυπτική 1800-1940» (ελληνική και αγγλική έκδοση) με έκπτωση 40% καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου.

Στο βιβλίο καταγράφεται η πορεία της νεοελληνικής γλυπτικής του 19ου και του 20ού αιώνα. Επιχειρείται γενική θεώρηση των αναζητήσεων και των κατακτήσεών της, γίνεται αναφορά στους δημιουργούς και παρουσιάζονται τα πιο χαρακτηριστικά από τα έργα τους. Η μελέτη αυτή, που αποτελεί την πρώτη προσπάθεια καταγραφής των Ελλήνων γλυπτών, συμβάλλει στην εξοικείωση του κοινού με τα σημαντικά έργα και στην πληρέστερη κατανόηση του πλούσιου περιεχομένου της νεοελληνικής γλυπτικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την Έκδοση είτε επισκεπτόμενοι τον πολιτιστικό χώρο της Τράπεζας «ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ» (Σταδίου 40, ΑΘΗΝΑ) ή το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) www.alphapolitismos.gr/eshop είτε κατόπιν παραγγελίας (τηλ. 210 326 2465, e-mail: infopolitismos@alpha.gr).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Βιβλιοθήκη της Alpha Bank στους αριθμούς τηλεφώνου 210 326 2440 και 210 326 2446.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.