Άκαρπη η επίσκεψη κλιμακίου

Προσκόμματα στο έργο της Εξεταστικής για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Άκαρπη αποδείχτηκε η επίσκεψη κλιμακίου της Εξεταστικής Επιτροπής στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη. Όπως είχε συναποφασιστεί στην προηγούμενη συνεδρίαση, το κλιμάκιο είχε σκοπό τη συλλογή περαιτέρω εγγράφων και στοιχείων σχετικά με τη δαιδαλώδη υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, κάτι που δεν κατέστη δυνατόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του koutipandoras.gr, το κλιμάκιο που απαρτιζόταν από το προεδρείο και εκπροσώπους κομμάτων που είναι μέλη της Επιτροπής δεν μπόρεσε να πάρει στα χέρια του κρίσιμα στοιχεία για το ΚΕΕΛΠΝΟ, τα οποία θα έδιναν άλλη ώθηση στη διερεύνηση της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, η κ. Τουλουπάκη ενημέρωσε τα μέλη του κλιμακίου πως δεν δύναται να διαβιβάσει περαιτέρω έγγραφα εξαιτίας του ότι η δικαστική έρευνα βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το μέλος που εκπροσωπούσε την αξιωματική αντιπολίτευση έθεσε ζήτημα για τη συνέχιση της διερεύνησης της υπόθεσης από την Εξεταστική Επιτροπή. Το ζήτημα αναμένεται να διευκρινιστεί κατά τη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής, στην οποία αναμένεται να παρευρεθεί ο πρώην διευθυντής, Θεόδωρος Παπαδημητρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχε έντονη φημολογία πως ο κ. Παπαδημητρίου δεν θα έδινε το «παρών» για να εξεταστεί. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρώην διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων θα παρευρεθεί κανονικά, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να επικαλεστεί την ιδιότητά του ως κατηγορούμενος για την προς διερεύνηση υπόθεση και να μην απαντήσει στις ερωτήσεις των βουλευτών. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.