Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Στο πρώτο του δρομολόγιο

Πρόσκρουση του «Διονύσιος Σολωμός» στο λιμάνι της Σερίφου - Συνεχίζει το ταξίδι του

Στο λιμάνι της Σερίφου προσέκρουσε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 491 επιβάτες, χτύπησε με την πρύμνη, με αποτέλεσμα να υποστεί ένα μικρό βαθούλωμα, που σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση δεν δημιουργεί πρόβλημα στη συνέχεια του δρομολογίου του.

Το πλοίο αποβίβασε κανονικά τους επιβάτες και οχήματα στη Σέριφο και όταν επιθεωρηθεί από το κλιμάκιο επιθεώρησης αναμένεται να αναχωρήσει κανονικά για τον προορισμό του.

Το «Διονύσιος Σολωμός» που είχε αποπλεύσει το μεσημέρι από τον Πειραιά για Κύθνο Σέριφο, Σίφνο και Μήλο, ξεκίνησε μόλις χθες τα δρομολόγιά του, μετά τον εφοδιασμό του με τα απαραίτητα πιστοποιητικό ασφαλείας.

Μέχρι πρόσφατα πραγματοποιούσε δρομολόγια στη γραμμή Κυλλήνη - Ζάκυνθος. Μετά από ευρείας έκτασης μετασκευή, που περιελάμβανε αλλαγή της πλώρης στην οποία μέχρι πρόσφατα διέθετε καταπέλτη, δρομολογήθηκε στο Αιγαίο. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.