Προσλήψεις στους δήμους κατ΄εξαίρεση και μέσα στην προεκλογική περίοδο

Προσλήψεις στους δήμους κατ΄εξαίρεση και μέσα στην προεκλογική περίοδο

Θα επιτραπεί να γίνουν ακόμα και μέσα στην προεκλογική περίοδο οι προσλήψεις της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ η οποία αφορά σε μόνιμο διορισμό σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα των δήμων (καθαριότητα κ.ά.).

Με διάταξη η οποία προωθείται από το υπουργείο Εσωτερικών θα προβλέπεται ότι αυτές οι προσλήψεις, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα εξαιρεθούν από την απαγόρευση που ισχύει δυο μήνες πριν από τις εκλογές για την έκδοση πράξεων που αφορούν στον διορισμό ή στην πρόσληψη, καθώς και οποιαδήποτε μεταβολή που αναφέρεται στην υπηρεσιακή κατάσταση κάθε κατηγορίας προσωπικού των υπηρεσιών και νομικών προσώπων του δημοσίου.

Το θέμα τίθεται την ίδια στιγμή που το υπουργείο Εσωτερικών εγκαλεί το ΑΣΕΠ για καθυστερήσεις στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την κάλυψη 5.235 θέσεων κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, 2.714 θέσεις κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , 84 θέσεις κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 133 θέσεων κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter