Πρόσληψη – πρόκληση λόγω κορονοϊού για ακροδεξιό και διαγραμμένο στέλεχος της ΝΔ στην Ηλεία

Πρόσληψη – πρόκληση λόγω κορονοϊού για ακροδεξιό και διαγραμμένο στέλεχος της ΝΔ στην Ηλεία

Το πρώην στέλεχος της ΝΔ στην Ηλεία που χαρακτήριζε προκλητικά και δημόσια την πυρκαγιά στη δομή φιλοξενίας προσφύγων «One Happy Family» του Ελβετικού Σταυρού σε περιοχή της Λέσβου, ως «ειδυλλιακό τοπίο κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη…» προσελήφθη πρόσφατα στον δήμο Πηνειού Ηλείας με το πρόσχημα της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το apokalypseis.com, o – κατά δήλωσή του – «συντάκτης ηλεκτρονικών ΜΜΕ, αρθρογράφος, συνεργάτης τοπικών και πανελλαδικών εφημερίδων , ιεροψάλτης» Διαμαντής Καρασούλας «βολεύτηκε» πρόσφατα από τον νεοδημοκράτη δήμαρχο Πηνειού και πρώην «γαλάζιο» βουλευτή Ανδρέα Μαρίνο ο οποίος τον προσέλαβε για ένα τετράμηνο με την ειδικότητα του εργάτη καθαριότητας προκειμένου να αντιμετωπιστεί – όπως αναφέρεται στη Διαύγεια – η έκτακτη ανάγκη που έχει προκύψει για την πρόληψη της μετάδοσης του Covid -19.

Καταγγελίες που έφτασαν στο www.apokalypseis.com αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν απασχολείται ως εργάτης καθαριότητας αλλά σε γραφείο που σχετίζεται με την ενημέρωση της ιστοσελίδας του δήμου Πηνειού.

Μιλούσε για ειδυλλιακό τοπίο όταν καιγόταν δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Λέσβο

Σημειώνεται ότι πριν από μερικούς μήνες, ανατριχίλα και αποτροπιασμό είχαν προκαλέσει σε πανελλαδικό επίπεδο, τα άθλια σχόλια που είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του στο Facebook με την τότε ιδιότητα του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας, όταν έγινε γνωστό ότι έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στη δομή φιλοξενίας προσφύγων One Happy Family του Ελβετικού Σταυρού, σε περιοχή της Λέσβου.

Διαβάστε επίσηςΑνατριχίλα με στέλεχος ΝΔ Ηλείας: «Πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη», είπε για φλεγόμενη δομή προσφύγων!

Η ανάρτησή του Καρασούλα ήταν «one happy night» την οποία συνόδευσε και με… καρδούλα.

Όταν χρήστης του facebook του απάντησε ότι «χαίρεστε με την καταστροφή, τόσο άθλιοι γίνατε», αυτός του έγραψε:

«Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη»!

Mετά τις δημοσιεύσεις του documentonews.gr και το σάλο που ξέσπασε από τα άθλια σχόλια του στελέχους της ΝΟΔΕ Ηλείας Διαμαντή Καρασούλα η Νέα Δημοκρατία κακήν κακώς αποφάσισε και ανακοίνωσε μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ τη διαγραφή του από το κόμμα. Την απόφαση έλαβε ο ίδιος ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου.

Άθλιο σχόλιο και κατά του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ

Να θυμίσουμε ότι με τον ίδιο… άριστο πρώην «φύλαρχο» της ΝΔ στην Ηλεία είχε ξεσπάσει σάλος και με άλλη ανάρτησή του με αφορμή την υπόθεση του μικρού ασθενούς Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Τότε απαντώντας σε σχόλιο ο Καρασούλας είχε γράψει ότι «… τα χρήματα του κράτους δεν είναι δικά σας για να πείτε εσείς πως θα τα διαχειριστεί ο εκάστοτε υπουργός. Το πιο εύκολο και πολιτικά ωφέλιμο για τον κ. Κικίλια θα ήταν να παραβιάσει την απόφαση της επιστημονικής επιτροπής και να δώσει τα χρήματα, για την εν λόγω θεραπεία. Προς τιμήν του δεν το έκανε. Αυτό έπειτα το κράτος να πληρώνει στον καθένα ό,τι φαντάζεται ο ίδιος ότι μπορεί να τον θεραπεύσει. Θα έπρεπε να πληρώνει εκατομμύρια για δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις καθημερινά».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση κατέβηκε αλλά αρκετοί ήταν αυτοί που κράτησαν την αποτύπωση της οθόνης (print screen).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter