Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανακαλούνται βρεφικά κρεβάτια

Το εν λόγω προϊόν, ενέχει κίνδυνο ασφυξίας καθώς το κεφάλι του βρέφους θα µπορούσε να εγκλωβιστεί στο αναδιπλούµενο πλαϊνό τµήµα του κρεβατιού.

Οι καταναλωτές που έχουν στην διάθεσή τους βρεφικά κρεβατάκια Bedside Sleeper µάρκας «Bednest», καλούνται να πάψουν άµεσα να τα χρησιµοποιούν και να επικοινωνήσουν µε το κατάστηµα αγοράς, προκειµένου να τους δοθεί το νέο εγχειρίδιο οδηγιών, το κιτ επισκευών του εν λόγω προϊόντος και επιπρόσθετες πληροφορίες επισήµανσης.

Οι καταναλωτές δε θα επιβαρυνθούν οικονομικά. 

Μέχρι στιγµής έχει αναφερθεί ένα θανατηφόρο ατύχηµα στο Ηνωµένο Βασίλειο όπου εµπλέκεται το εν λόγω προϊόν, χωρίς όµως η υπόθεση να έχει τελεσιδικήσει.

H γενική γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι µέσω του συστήµατος RAPEX η εταιρεία Bednest Limited, µε έδρα το Ηνωµένο Βασίλειο, εκτελεί διορθωτικές ενέργειες σχετικά µε το προϊόν βρεφικά κρεβατάκια Bedside Sleeper µάρκας «Bednest», το οποίο διατέθηκε διεθνώς προς πώληση από το 2010 ως και το τέλος του 2015.

Το εν λόγω προϊόν διατέθηκε στην Ελληνική αγορά µέσω των εταιρειών «Trendy Baby Boutique» και «URSafe ΕΠΕ». Συγκεκριµένα για την εταιρεία «Trendy Baby Boutique» δεν υπάρχουν στοιχεία διάθεσης του εν λόγω προϊόντος, ενώ για την εταιρεία «URSafe ΕΠΕ» διατέθηκε σε ποσότητα 10 τεµαχίων κατά το χρονικό διάστηµα από τον Φεβρουάριο του 2013 ως και τον ∆εκέµβριο του 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τµήµα Εξυπηρέτηση Πελατών στο τηλέφωνο της εταιρείας διάθεσης URSafe ΕΠΕ 210-6777921 από 9.00-17.00 καθηµερινά ή να επισκεφθούν το site www.ursafe.gr.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.